Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite

Optička iluzija otkriva: Jeste li jake volje i tvrdoglavi ili ste brižni i svima simpatični?

TikTok
14.04.2024.
u 06:00

Prema Yilin, ono što prvo vidite moglo bi odrediti jeste li romantičar ili netko tko može biti prilično izbirljiv u pogledu toga s kim želi provesti svoje vrijeme

Ovaj test optičke iluzije može rasvijetliti jeste li vrlo tvrdoglava osoba koja postiže sve što zamisli ili osoba koja ne podnosi igrice i ima tendenciju distanciranja. Kreatorica TikToka Mia Yilin podijelila je fotografiju sa svojih 450.000 pratitelja u aplikaciji za dijeljenje videa.

Prema Yilin, ono što prvo vidite moglo bi odrediti jeste li romantičar ili netko tko može biti prilično izbirljiv u pogledu toga s kim želi provesti svoje vrijeme, piše Daily Mail. Slika optičke iluzije prikazuje i vilice i čašu za vino, a Yilin je otkrila da ono što prvo vidite može puno reći o vašoj osobnosti.

Foto: TikTok

Kreatorica sadržaja započela je isječak s detaljima što znači ako ste prvo vidjeli vilice. “Ako ste prvo vidjeli dvije vilice, onda ste vrlo tvrdoglava i snažna osoba”, otkrila je. "Jednom kada se posvetite nečemu, više se ne osvrćete. Volite svoju slobodu i prilično ste romantični, ali nikada nikoga ne biste sputavali u ime ljubavi."

Zatim je Yilin otkrila što znači ako prvo ugledate čašu s vinom. "Ako ste prvo vidjeli čašu za vino, onda vam se ljudi stalno žele približiti jer ste brižni i simpatični." Ipak, dodala je da ako ste vidjeli čašu za vino, imate tendenciju da budete izbirljivi. "Vrlo ste izbirljivi u svom unutarnjem krugu i nitko ne može ući u njega. Mrzite ljude koji se vole poigravati i radije se šutke distancirate", objasnila je.

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije