Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Opatija u studenom postaje najslađa destinacija na svijetu

Festival čokolade u Opatiji
Foto: Anton Unković
1/7
03.11.2023.
u 07:30

Otkrijte zašto Festival čokolade Opatiju pretvara u pravi raj za sladokusce

Festival čokolade u Opatiji održat će se od 10. do 12. studenog i u svom 17. izdanju desecima tisuća posjetitelja predstaviti svima omiljenu deliciju u nevjerojatnim okusima, oblicima i kreacijama. Najslađa opatijska manifestacija donosi bogat program u kojem će uživati i veliki i mali.

Sajam „Čokoladna čarolija“ u Centru Gervais i ove će godine okupiti najbolje domaće i strane čokolatijere i „craft“ proizvođače čokoladnih delicija te postati srce zbivanja najveće i najstarije manifestacije u Hrvatskoj posvećene „Njezinom visočanstvu čokoladi“.

Foto: Marko Vrdoljak

Umjetnički paviljon Juraj Šporer postat će domom čokoladnog carstva jednog od najboljih proizvođača čokolade na svijetu, Zotter Chocolate, čiju će se čokoladu moći kušati i tijekom koncerta ansambla I Zefirelli pod nazivom „Pure Chocolate“.

Opatija osvaja posjetitelje i vlastitom proizvodnjom čokolade u Milenij Choco svijetu, a one željne putovanja u prošlost, Kavana Strauss očarat će izložbom Opatijski san riječkog čokoladnog slona o prvoj hrvatskoj tvornici čokolade i kakaa.

Foto: Marko Vrdoljak

Čokolada će se naći i na menijima opatijskih restorana, u ponudi gradskih kavana, ali i u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara, a posjetitelji željni zanimljivih iskustava moći će se pridružiti i brojnim radionicama te degustacijskim programima.

Želite li svoja osjetila povesti na putovanje kroz slatki raj istražujući bogatstvo okusa i tekstura, Festival čokolade pravo je mjesto za vas.

Za više informacija:

www.visitopatija.com/festival-cokolade

Foto: Petar Kürschner

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije