Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

One2play ne odgovara zašto Roko nije dobio obećani crtić

gormiti
29.01.2010.
u 08:00

U album Gormiti trebalo je nalijepiti 40-ak sličica, za što se dobije nagrada - DVD. No, nagrada nije stigla, a upiti nisu urodili plodom.

Četverogodišnji Roko je s mamom i tatom uzbuđeno dodavao sličice u album Gormiti. Ispunjen do zadnje sličice, kako je igra One2playa i zahtijevala, 10. studenoga zajedno s mamom odnio je na poštu i - strpljivo čekao. Prolazili su dani, počeli se redati i tjedni, Roko nije gubio nadu, ali mami je bilo sve jasnije što se događa.

- Shvatila sam da je negdje zapelo. Nazvala sam One2play, malo su me prošetali telefonima i obećali da će me nazvati osoba koja je baš za to zadužena. Taj razgovor je bio prije dva tjedna. Niti me je tko nazvao, niti je crtić ikada stigao - ljuti mamu malenog Roka. Ne zbog vrijednosti nagrade, nego zbog dječakova razočaranja.

Kako se propust dogodio i zašto nepravda prema Roku nije odmah ispravljena i naša je redakcija uzalud sedam dana čekala odgovor iz One2playa. Oglušili su se i na upit mailom, a ni telefonom nije bilo više sreće. Inače, Roku će crtić Gormiti kupiti mama, ali netko bi se u One2play trebao makar zasramiti.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
micko1
08:19 29.01.2010.

Meni se dogodila slična situacija. Kupila sam Nestele žitarice i u njima je trebao biti dar. Nije ga bilo. Dijete je bilo očajno. Nazvali smo Nestle u Hrvatskoj. Žena iznimno ljubazna, ispričala se. Za dva dana stigao je paket. S dotičnom igračkom, dodatnim proizvodom Nestlea i pisamcem isprike. Nije da ih želim reklamirati ali zaslužili su!

TA
tania
09:26 29.01.2010.

Meni su jednom u McDonalds drive inu zaboravli spakirati salatu, isto tako vrlo ljubazan odgovor iz njihove centrale i vrlo vrlo korektna isprika! Pozitivne primjere treba isticati, a negativne posramiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije