Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smatra to genijalnim

Ona u isto vrijeme radi za stolom i u štiklama vježba na traci za hodanje!

victoria beckham
Foto: Twitter
1/2
13.03.2014.
u 09:31

Ona je uspješna multimilijunašica čija je modna marka postala pravi hit, pa nije ni čudo što Victoria Beckham iskorištava maksimalno svoje vrijeme

Ona je uspješna multimilijunašica čija je modna marka postala pravi hit, pa nije ni čudo što Victoria Beckham iskorištava maksimalno svoje vrijeme.

Tijekom posjeta koledžu Condé Nast u Londonu, modna dizajnerica isprobala je traku za trčanje s ugrađenim stolom, kako bi vlasnik mogao raditi i vježbati u isto vrijeme.

Naravno, Victoria je u tom trenutku bila u štiklama pa je multifunkcionalni ured isprobala na sasvim neočekivan način.

– Svaki bi ured bi trebao imati ovo, vježbati i raditi u isto vrijeme!! Genijalno!! – napisala je Victoria ispod fotografije koju je objavila na Twitteru.

Bivša "spajsica" i supruga nogometaša Davida Beckhama na koledžu je održala predavanje studentima mode o budućnosti u modi i dizajnu.

>>Victoria Beckham: Bila sam na nekoliko operacija da bih uklonila silikone iz grudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije