Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

OMRON digitalni tlakomjeri za precizno mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa

OMRON
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
07.09.2015.
u 09:15

Kontrola krvnog tlaka predstavlja važan korak i doprinos prevenciji moždanog i srčanog udara te očuvanju zdravlja. Praćenjem krvnog tlaka kod kuće dobivamo točne vrijednosti baš kao i u liječničkoj ordinaciji uz smanjenje mogućnosti pojave sindroma bijele kute te uz mogućnost kontinuirane samokontrole. Istraživanja pokazuju da je praćenje krvnog tlaka kod kuće pomoglo u smanjenju rizika od srčanog i moždanog udara .

Naravno, važan je pravilan odabir tlakomjera. Tlakomjer prije svega mora udovoljavati kriterij preciznosti i mora biti klinički validiran.

Već više od 40 godina OMRON je prisutan u proizvodnji preciznih tlakomjera koji su često prvi izbor liječnika, ljekarnika, ali i korisnika širom svijeta. Pomaganje ljudima u prevenciji bolesti i očuvanju zdravlja središte je Omron vizije u razvoju zdravstvene tehnologije.

OMRON digitalni tlakomjeri, vodeći tlakomjeri u svijetu čiji je ekskluzivni uvoznik tvrtka Medikor d.o.o., pomažu u prevenciji kardiovaskularnih bolesti jer omogućuju iznimno precizno praćenje vrijednosti krvnog tlaka i srčanog pulsa te signaliziraju na moguću nepravilnost srčanog ritma ili na pojavu tzv. jutarnje hipertenzije. OMRON je uveo i inovativnu tehnologiju pametne manžete čija primjena osigurava točnost izmjerenih vrijednosti čak i u slučaju pogrešnog pozicioniranja manžete tlakomjera.

OMRON tlakomjere odlikuje dokazana reputacija visoke kvalitete i pouzdanosti, jednostavnost korištenja te napredna japanska tehnologija. Kvalitetnim značajkama OMRON tlakomjer će se savršeno uklopiti u svakodnevnu brigu za zdravlje.

Foto: PR FOTO
Povodom Svjetskog dana srca OMRON, najugledniji proizvođač tlakomjera na svijetu, u razdoblju od 07.rujna do 30. rujna , odlučio je sve kupce modela tlakomjera OMRON M2 i M6 nagraditi s 10 posto popusta. Akciju potražite u Medikoru i svim ljekarnama. www.medikor.hr

Sve OMRON tlakomjere pogledajte ovdje.

Želite prijaviti greške?