Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Omiljeni Bebe proizvodi u Konzumu od sada pod novim imenom Lumpi

Lumpi
Foto: PR FOTO
1/8
PR
Autor
PR članak
28.01.2016.
u 15:41

Novo ime, novi izgled i još bolja kvaliteta proizvoda za bebe u Konzum prodavaonicama

Proizvode za njegu i zaštitu bebine kože K Plus Bebe, od sada možete pronaći pod novim imenom Lumpi u Konzum prodavaonicama.

Kvalitetne i nježne dječje pelene te vlažne maramice, koje ste do sada rado birali pod nazivom Bebe, sada su u novom ruhu te još kvalitetnije i ugodnije za nježnu dječju kožu.

Premium Lumpi pelene odlikuje vrhunska SAP tehnologija za maksimalno upijanje i anatomski oblik koji smanjuje rizik istjecanja i propuštanja. Sve to vašem će djetetu pružiti osjećaj ugode i slobodu kretanja. Široka traka za zatvaranje je mekana i elastična što jamči udobnost, a vanjski materijal pelene je vrlo prozračan i ukrašen veselim motivima. Tako je već prepoznata kvaliteta Bebe pelena postala još bolja, a odluka o kupnji Lumpi pelena još lakša.

Vlažne maramice Lumpi su bez umjetnih boja i alkohola te dermatološki testirane za nježnu dječju kožu. Čista i njegovana koža bez iritacija svakako je važna za miran san i osmijeh bebe, stoga su Lumpi proizvodi savršen izbor za vas i vaše mališane.

Potražite Lumpi proizvode u svim Konzum prodavaonicama!

Želite prijaviti greške?