Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Olala – hrvatski brand papirne konfekcije

Olala – hrvatski brand papirne konfekcije
26.10.2018.
u 08:30

Olala je prepoznat kao brand iznimno kvalitetne papirne konfekcije koji se ističe inovacijama, a posebice u segmentu kuhinjskih ručnika.

Vođeni idejom i ciljem da je važno proizvoditi, a ne samo trgovati još 2003.godine rođen je brand Olala, potpuno domaći proizvod u segmentu maloprodaje. Svoj put započeo je kao Olala salveta koji se i danas nalazi na policama renomiranih trgovačkih kuća u Hrvatskoj, ali i inozemstvu.  Startajući stidljivo sa salvetama, Olala brand se do sada razvio u četiri segmenta papirne konfekcije:  Olala toaletni papir, Olala kuhinjski ručnik, Olala višenamjenski ručnik i Olala salvete.

Olala je prepoznat kao brand iznimno kvalitetne papirne konfekcije koji se ističe inovacijama, a posebice u segmentu kuhinjskih ručnika.

Olala Air power ručnik s mirisom limuna nova je generacija proizvoda iz naše tvornice u Zagrebu i apsolutni je lider na domaćem tržištu kuhinjskih ručnika u svom segmentu.

Sastoji se od tri sloja čiste celuloze proizvedene inovativnim tehnologijama. Karakterizira ga iznimna čvrstoća, mekoća i upojnost.

Olala Flowers Super premium toaletni papir dolazi u pakiranju od deset izdašnih rola. Proizveden je od tri sloja čiste celuloze, a zahvaljujući inovacijama u proizvodnom procesu  pronašao je put do naših kupaca koji žele beskompromisan proizvod za intimnu higijenu.

Naš najnoviji, a istovremeno i  najinovativniji proizvod je Olala Calorie absorber Air Power kuhinjski ručnik. Jedini  je kuhinjski ručnik u Hrvatskoj s potvrdom neovisnog laboratorija o količini upijenog jestivog ulja (izraženo u Kcal). U svojem segmentu bez konkurencije.  

Delt papir domaća je kompanija koja stoji iza imena Olala, inovativne tehnike prerade papira i s dvadesetogodišnjim iskustvom vlasnika iz papirne industrije. Osnovana je 2003. godine.

Od tada je stasala u pouzdanog domaćeg proizvođača i dobavljača papirne konfekcije u Hrvatskoj i inozemstvu. Tvrtka je u 100%-tnom hrvatskom vlasništvu. Trenutno broji 75 zaposlenih, a smještena je u Zagrebu na Jankomiru.
Više informacija na info@deltpapir.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije