Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Okrećete se za 'seks - bombom'na cesti? Ovo će vas iznenaditi

lijepe žene
Foto: Thinkstock
10.03.2014.
u 07:24

Ispitanicima su pokazivane fotografije lijepih žena i atraktivnih muškaraca, i umjesto da im na samopouzdanje utječe potencijalna konkurencija, ispitanike su više porazile prelijepe dame

Novo istraživanje provedeno u Kaliforniji otkrilo je da će muškarci radije prići ženi prosječnog izgleda nego izrazito lijepoj ženi, jer im takve izazivaju osjećaj niže vrijednosti.

Ispitanicima su pokazivane fotografije lijepih žena i atraktivnih muškaraca, i umjesto da im na samopouzdanje utječe potencijalna konkurencija u vidu zgodnijih muškaraca, ispitanike su više porazile prelijepe dame koje su vidjeli.

Foto: pixabay

Muškarci su upitani jesu li dovoljno dobri za žene lijepe poput misica, i zaključili da ne bi mogli odgovoriti na sve njihove potrebe.

A kada su im pokazane fotografije izrazito lijepih žena u društvu sasvim prosječnih muškaraca nisu se osjetili manje vrijednima, naprotiv, mnogi su odahnuli.

>>Znanstvenici tvrde - visoki standardi u ljubavi odlična su stvar!

Komentara 5

Avatar gladnijura
gladnijura
08:55 10.03.2014.

Okrećem se za svakom (meni) privlačnom ženom.

US
USA
09:24 10.03.2014.

Moderna lijepa zena jednako ne kuha, ne sprema etc. kao i ruzna, a kao strucnjak :) mogu reci da su u krevetu nemjerljivo bolje prosjecne, od lijepih. Danas su se zene radi novodobivenih sloboda okrenule samo sebi i svojim uzitcima, a muskarac im je potreban samo radi financiranja.Mozes imati drvenu nogu, ali ako izviruje iz Porschea odmah te drukcije gledaju. Mozete si zamisliti kako je to grozno kod nas gdje je drustvo jos vise podjeljeno na materijalne klase i gdje svi teze samo novcu. I zato najvece priznanje dajem gospodji Meksikanki koja se brine za kucanstvo, rucak, ves i da djeca dodju citava iz skole.

IM
Immanuell
12:19 10.03.2014.

Pa ovo je očekivano, ne..... Ne radi se o osjećaju manje vrijednosti u društvu lijepe žene, nego o uvriježenom običaju usječenom u pamet da nemaš dovoljno novca za financiranje te ljepote. Stoga muškarci ne bježe od lijepih žena zbog psiholoških smetnji, već stoga što točno znaju što ih čeka ako se upuste. Nitko ne želi izgubiti životnu ušteđevinu na hirove neke razmažene ljepotice, a ruku na srce, skoro sve žene koje su iznadprosječno lijepe imaju pojačane financijske prohtjeve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije