Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je ovo?

Ogorčeni turisti na poznatoj atrakciji na Baliju: Fotke s Instagrama su lažne!

Bali
Foto: Instagram
1/2
10.07.2019.
u 16:22

"Nemojmo ni zaboraviti da u prosjeku čekate oko 2-3 sata da dođete na red za fotografiranje, " napisala je jedna putnica.

Bali je mnogima jedna od najpoželjnijih destinacija, a mnogi turisti ostali su ogorčeni dolaskom na jednu od najpoznatijih atrakcija, poznati hinduistički hram Lempuyang u Karangasemu i "Vrata raja", koje svake godine posjeti na tisuće turista. 

Njegovoj popularnosti svakako su doprinijeli influenceri koji na svojim Instagram profilima objavljuju fotografije koje mnogima oduzimaju dah. I navode ih da isplaniraju svoj posjet ovom prekrasnom otoku.

Jedna od takvih bila je i Polina Marinova, urednica Fortune magazina. No, umjesto oduševljenja, ostala je razočarana najrazvikanijom atrakcijom na otoku.

Foto: Instagram Asos
Foto: Instagram

Fotografije na Instagramu pokazuju Vrata raja "smještena" poviše reflektirajuće vode, no na tom mjestu se nalazi samo livada.

Upravo to je mnoge turiste, koji putuju oko dva sata iz Ubuda do ove lokacije, ostavilo razočaranim. Polina Marinova objavila je na Twitteru kako je "obožavana lokacija" mnogih turista u stavrnosti drugačija nego na fotografijama na Instagramu. U njenoj objavi mnogi su se prepoznali i komentirali na toj društvenoj mreži kako su osjetili isto razočaranje. 

"Infleunceri s Instagrama su uništili sve! Moje nade i snovi su urušeni kada sam ugledala Vrata raja i shvatila da "predivni reflektirajući odraz vode" je zapravo samo reflektirajuća površina nečijeg iPhonea. 

"Nemojmo ni zaboraviti da u prosjeku čekate oko 2-3 sata da dođete na red za fotografiranje, " napisala je jedna putnica.

"Ja sam bila na Baliju prije dva tjedna i kad sam došla, zapitala sam se: Gdje je voda? Bila sam jako razočarana!"

Pogledajte i video Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom

Komentara 2

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
19:47 10.07.2019.

Pa valjda je građevina u prvom planu tog posjeta, a ne "reflektirajuća voda za slikanje"?! Ljudi gube svaki dodir s ljepotom svijeta. Ako nije fotošopirano i namješzeno da odgovara njihovom egu, nije vrijedno? Sramota. Ni ne zaslužujete vrata raja.

Avatar EtTore
EtTore
22:02 26.07.2019.

Bese na Bali, nista specijalno, Lombok i Gili ostrva mnogo bolji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije