Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi

Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor više nisu zajedno

Ognjen vukojević
Pixsell
04.01.2010.
u 20:00

Sve donedavno par je tvrdio da su brak i djeca samo pitanje vremena pa je ovakav rasplet bio neočekivan, no Ognjen nije htio otkriti što je razlog prekida.

Nogometaš Ognjen Vukojević i manekenka Andreja Ćupor prekinuli su dugogodišnju vezu. U razgovoru za “IN Magazin” Nove TV Ognjen je otkrio da su planovi za vjenčanje propali jer on i Andreja više nisu zajedno.

Razloge prekida nije htio podijeliti s javnošću, no otkrio je da su ostali u dobrim odnosima i čuju se često. Sve donedavno oboje su tvrdili kako su brak i djeca samo pitanje vremena. Manekenke su, čini se, Ognjenu slaba točka jer je prije Andreje ljubio Fani Stipković.

Komentara 2

PE
petracan
09:59 05.01.2010.

Super Andreja , sad kad si sama , evo mene , dolazimmmmmm !!!!!!!!

Avatar Dinamovac
Dinamovac
20:12 05.01.2010.

Andreja,tu sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije