Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo jednostavno

Oduševila ljude trikom za spremanje plahte s gumom: 'Napokon je netko riješio ovaj misterij!'

shutterstock
06.05.2020.
u 13:13

Plahte s gumicom često zadaju probleme kod slaganja i spremanja, ali ova djevojka pokazala je koliko je to zapravo jednostavno i oduševila ljude.

Većina ljudi odustane od urednog slaganja plahti za krevet koje imaju gumu u sebi te je uvijek poslože najbolje što mogu kako bi ih spremili u ormar. No jedna žena podijelila je kako ona slaže svoje plahte za krevetu u savršene pravokutnike koji stanu u sve ormare te oduševila ljude na društvenim mrežama, prenosi mirror.co.uk.

Korisnica TikToka, Bubltea1, podijelila je video u kojem pokazuje kako se slaže plahta za krevet koja u sebi ima gumu i brzo je prikupila više od četiristo tisuća pregleda, a većina se čudila kako je sve zapravo vrlo jednostavno. Svoj video oslovila je s ‘Trik za slaganje’, a pokazala je kako može složiti plahtu do veličine jedne jastučnice. 

@bubltea1

Fold hacks! ##tiktokhack ##lifehack ##folding ##ocdcheck ##fyp

♬ Blinding Lights - The Weeknd

Slaganje započinje tako da svoje ruke stavi u kutove plahte, tako da je elastika okrenuta prema njoj, a zatim kutove preokrene na suprotnu stranu te ponovi istu stvar na drugoj strani plahte. Tako stvori pravokutni oblik koji je vrlo jednostavan za daljnje slaganje i spremanje.

Ovaj video oduševio je korisnike društvenih mreža te prikupio mnogobrojne komentare. “Nikad nisam znala ovo! Uvijek se iživciram kad pokušam složiti plahtu”, napisala je jedna korisnica. “Uvijek sam se pitao zašto me ne ide slaganje plahte. Ispada da sam sve radio pogrešno”, komentirao je jedan korisnik. “Napokon je netko riješio ovu misteriju”, glasio je jedan komentar.

Pogledajte koliko muškaraca u Hrvatskoj svakodnevno obavlja kućanske poslove:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije