Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odlična novost iz Ghetaldus optika – osigurajte svoje naočale već danas!

Ghetaldus optika
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
25.02.2016.
u 12:04

Uz nove dioptrijske naočale na dar 300 kn za nove sunčane naočale!

Ekskluzivno od sada u svim Ghetaldus optikama vas očekuje i jedinstvena usluga Triglav osiguranja naočala! Kada kupite naočale i osigurate ih u Ghetaldus optikama, što god im se dogodi, iste će vam biti zamijenjene uz osiguranje već od 11 kn godišnje!

Premija za osiguranje naočala plaća se jednom godišnje, a iznos ovisi o cijeni naočala. Naočale se mogu osigurati u svim poslovnicama Ghetaldus optike prilikom kupovine novih naočala. Osiguranje naočala pokriva uništenje i oštećenje osigurane stvari odnosno naočala (okvira i naočalnih leća). Ako se posebno ugovori, osiguranje pokriva i troškove izrade novih dioptrijskih naočalnih leća u slučaju da se utvrdi da je došlo do nagle promjene dioptrije osiguranika i to za više od +/- 0,5 dptr u prvih 6 mjeseci trajanja osiguranja.

A uz posebnu 3u1 akciju Ghetaldus optika osigurava i odličnu uštedu i pogodnosti! Pobrinite se na vrijeme za svoje oči i pripremite za sunčane dane!

Kupite dioptrijske naočale iznad 700 kn i dobivate:

1. za samo 1 kn dioptrijski okvir*

2. 300 kn poklon bon za kupnju sunčanih naočala

3. sprej i krpicu za čišćenje naočalnih leća na dar

Ghetaldus optika brine za svoje kupce i osigurava najbolje modele dioptrijskih i sunčanih naočala. U ponudi su modeli za svačiji ukus koji se predstavljaju na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza. Tom Ford, Dior, Max Mara, Hugo Boss, Dsquared, Tommy Hilfiger, Fendi, Gant i mnogi drugi. Provjerite redovnu ponudu široke palete modela sunčanih i dioptrijskih naočala, ali i dioptrijskih i kontaktnih leća.

Ghetaldus optika. Samo za vaše oči.

* Dioptrijski okvir izaberite iz odabrane kolekcije. Akcija vrijedi od 15.2. do 15.4. 2016. 

Želite prijaviti greške?