Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ženstveno i seksi

Odaberite modne kombinacije koje preporučuju hrvatski dizajneri

moda hr
Foto: Moda.hr
1/9
17.12.2013.
u 11:18

Ove se godine u tradicionalnom lookbooku hrvatskih modnih dizajnera predstavilo najviše dizajnerskih imena ikada, njih čak 22

Prvi hrvatski modni portal moda.hr donosi tradicionalni lookbook hrvatskih modnih dizajnera u kojemu je svoje 'signature' model za sezonu jesen/zima 2013/14. predstavilo najviše dizajnerskih imena ikada, njih čak 22.

Lookbook hrvatskih modnih dizajnera snima se dva puta godišnje, za sezone proljeće/ljeto i jesen/zima, te okuplja brojna imena hrvatskog modnog dizajna.

U aktualnim kolekcijama dizajneri predlažu idealne dnevne i večernje kombinacije, od casual svakodnevnih kombinacija, toplih i trendi zimskih kaputa do neodoljivih svečanih i elegantnih  večernjih lookova koji stižu kao naručeni za nadolazeće vrijeme blagdanskih zabava. Osobito veseli veliki povratak jakih boja koje svojom prisutnošću najavljuju vedrija vremena.

U kreacijama hrvatskih dizajnera neizbježna je velika doza ženstvenosti koja se jednako dobro ogleda u večernjim modelima Krie designa, Ivane Cvrlje, Rozalije Matov Banovac, modne kuće Nebo i Arilea, kao i u odličnim modelima kaputa Etna Maar, Igor Dobranić, Di Dizajn, Kuzminski design ili modnog salona Dora.

Za nezaobilaznu dozu seksepila pobrinule su se Kate Almighty, Tanja Bedeković i Bellissima by Zdravka Ganzer, a poslovnim ženama osobito će se svidjeti modeli Ive Karačić, Kešidov, Kvazimoda, te AD'sign by Ana Dorotić čije torbe oduzimaju dah. Romantična Sandra Haddad ili moćna Modna kuća MAK možda i jesu suprotnosti, no one se u lookbooku hrvatskih modnih dizajnera uspješno isprepliću.

>>Prekrasna Alma u senzualnim modelima Ivana Alduka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije