Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
flower box

Od dance zvijezde do cvjećarice: Velinine cvjetne kutije pravi su hit!

FLower Box (1)
Foto: Arhiva VL
1/3
16.12.2011.
u 13:57

Dizajnericu Velinu Oršolić, koja stoji iza ovog inovativnog projekta, na otvaranju trgovine podržale su polusestra Idora Hegel i tenisačica Iva Majoli, a ambiciozna Velina planira otvoriti još nekoliko ateljea

Cvjetni atelje Flower Box, otvoren u centru Green Gold, donijet će slatki spas svima koji se bore s nedostatkom vremena i inspiracije.

Mlada dizajnerica Velina Oršolić pokrenula je jedinstveni koncept darivanja rezanog cvijeća u elegantnoj kutiji s posvetom (koju, ako vam nedostaje inspiracije, Velina može sama smisliti), a njezini prekrasni ručno rađeni aranžmani u blagdanskoj sezoni proširili su se i na adventske vijence imena Advent Box.

Prekrasnu Velinu, polusestru Idore Hegel, ljubitelji hrvatske dance scene pamte po hitu Sherry Sherry, a posljednjih nekoliko godina provela je u Španjolskoj, gdje i planira otvoriti idući atelje.

"Oduvijek sam bila kreativna i voljela raditi s rukama. Šminka i štikle mi ne znače ništa, najsretnija sam kad sam sama u ateljeu sa svojim cvijećem", otkrila je dizajnerica, koja je zanat izučila na Callegari školi mode i dizajna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije