Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Od 22. do 31. kolovoza Karlovcem će poteći peta rijeka – rijeka piva!

Dani piva Karlovac
Foto: PR FOTO
1/6
PR
Autor
PR članak
18.08.2014.
u 08:30

U petak, 22. kolovoza, grad na četiri rijeke postat će - grad na pet rijeka! Dakako, riječ je o rijeci piva, koja će Karlovcem poteći 28. puta uz početak tradicionalne manifestacije Dani piva.

Dani piva će tradicionalno početi pivarskom povorkom ulicama grada, koja će krenuti sa "Starog placa", odnosno karlovačkog Trga bana Jelačića. Uz bogatu ponudu domaćih i stranih piva, mnogima jedan od najvažnijih segmenata predstavlja glazbeni program. Ove godine bit će raznovrsniji no ikada, jer Karlovčane i njihove brojne goste očekuju čak tri pozornice! Na onoj glavnoj izmjenjivat će se estradne zvijezde svih stilova i pravaca. Na samom otvaranju tako će zapjevati Maja Šuput, 23. kolovoza publiku će zabavljati Vuco, a potom slijedi blok koncerata sasvim drugačijih izvođača - Dubioza kolektiv (24.8.), klapa Intrade (25.8.) i Hladno pivo (26.8.). ŠRC Korana zasigurno će biti pretijesan 27.8. uz koncert Thompsona, nakon kojeg slijedi Massimo (28.8.), pa Jole (29.8.), Ivan Zak (30.8.) i na samom kraju, kraljica hrvatske estrade Jelena Rozga u nedjelju 31. kolovoza.

Oni najmlađi kao i svake godine uživat će u velikom lunaparku, a vrijedi posebno napomenuti kako se ove godine u vrijeme Dana piva dio događanja odvija i u staroj gradskoj jezgri Zvijezdi, u kojoj su osamdesetih godina prošlog stoljeća i započeli karlovački pivski susreti. Tamo će se, naime, od 27. do 30. kolovoza održati tradicionalni Obrtnički sajam, a uz njega po prvi puta i Sajam ekoloških proizvoda.

Pivijada nije sve što vas tih kasnih kolovoških dana može privući u Karlovac. Vrijedi doći malo ranije, jer pokaže li se da su meteorolozi u pravu i da ćemo u kolovozu napokon dočekati pravo ljeto - odmah do pivskog grada je i gradsko kupalište Foginovo na prekrasnoj Korani, uz brojne sadržaje za sve uzraste. U svakom slučaju, kraj kolovoza rezervirajte za posjet Karlovcu!

Više o Danima piva Karlovac potražite na službenoj web i Facebook stranici!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?