Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Obiteljski Uskrs u Kempinski Hotelu Adriatic

Kempinski Hotel Adriatic (1)
Foto: Kempinski Hotel Adriatic
1/8
PR
Autor
PR članak
29.03.2012.
u 08:45

Drukčiji doživljaj Uskrsa u jeku proljetnog buđenja prirode

Kempinski  Hotel Adriatic nedaleko od Umaga pripremio je neodoljiv paket za luksuzni uskrsni vikend lišen uobičajenog blagdanskog stresa.

Trenuci opuštanja i kvalitetnog vremena provedenog s najbližima nemaju cijenu. Gosti Kempinski Hotela Adriatic moći će si priuštiti taj luksuz u vrijeme nadolazećeg uskrsnog vikenda, od 6. do 9. travnja 2012. Uskrsni paket savršena je prilika za kratak bijeg od svakodnevice i uobičajenog blagdanskog stresa, idealna prilika za odmor i ugodne šetnje uz more.

Paket uključuje tri noćenja, gurmanski doručak, bogatu uskrsnu večeru od četiri slijeda, dostavu hrane i pića u sobu bez uobičajene naknade za dostavu u nedjelju od 12.00 sati i poklon bon u vrijednosti od 10 eura koji se može iskoristiti u Spa centru hotela. Za mališane je Kempi Kids Club hotela pripremio zabavan program, brojna iznenađenja i uzbudljivi lov na šarene pisanice.


Po dolasku u hotel svakog gosta očekuje na poklon buteljka vina najboljih istarskih vinara te prigodni VIP tretman. Nadalje, u paket je uključeno besplatno parkiranje u garaži hotela, besplatan WiFi internet te korištenje sauna, teretane i bazena Carolea Spa centra koji se proteže na 3000 četvornih metara.

Početna cijena uskrsnog paketa iznosi 347,50 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi. Djeca do 6 godina borave u sobi s roditeljima besplatno.
Više informacija dostupno je na broj  +385 52 707 010 ili na web stranici hotela

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?