Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Obitelj Gorana Ivaniševića zimske praznike provodi u Kaliforniji

Prošli su tjedan s djecom otputovali u Ameriku, a osmijeh im u zračnoj luci nije silazio s lica. Oboje za Los Angeles vežu mnoge sretne uspomene jer su se tamo vjenčali i namjeravali zauvijek preseliti.
30. prosinca 2009. u 14:11 0 komentara 17 prikaza
Tanja Ivanišević, Goran Ivanišević
Foto: Nino Strmotić

Što su dulje u braku, Tatjana i Goran Ivanišević djeluju sve zaljubljenije i sretnije. Prošli su tjedan s djecom otputovali u Ameriku, a osmijeh im u zračnoj luci nije silazio s lica. Oboje za Los Angeles vežu mnoge sretne uspomene, a nakon što su se vjenčali u crkvi u San Pedru, jedno su se vrijeme namjeravali i zauvijek preseliti u Ameriku.

U L. A.-u ih je dočekala vjenčana kuma i Tatjanina bliska prijateljica Sanja Duggan. Zajedno će dočekati Novu godinu, a kako piše “Story”, pridružit će im se obitelji i prijatelji. Odmah nakon dočeka obitelj Ivanišević kreće na zimske praznike u toplu Kaliforniju gdje se zbog školskih obveza svoje šestogodišnje kćeri Marije Amber mogu zadržati samo desetak dana.

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.