Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodni spa

Oaza Mrtvog mora na vašoj koži

Mrtvo more
Foto: VL
06.02.2020.
u 11:26

Minerali iz Mrtvog mora vašoj koži osiguravaju smirenost, obnavljaju i popravljaju oštećenu kožu.

Ne propustite u subotu 8. veljače u paketu sa novom Divom i Večernjim uzorak Alma K. sapun pilinga za tijelo s mineralima iz Mrtvog mora.

Mrtvo more – 'prirodni spa'

Mrtvo more sadrži 26 minerala za koje je znanstveno dokazano da stabiliziraju i pružaju koži potrebnu hranjivost. Ti minerali su bitni za održavanje odgovarajuće gradivne razine kožnih stanica.

Također, minerali iz Mrtvog mora vašoj koži osiguravaju smirenost, obnavljaju i popravljaju oštećenu kožu, a poznate su i pozitivne nuspojave kao što su podizanje raspoloženja i opuštanje tijela. Nije ni čudo da je Mrtvo more zaslužilo naziv – 'prirodni spa'.

Sapun piling za tijelo

Alma K. proizvodi sastavljeni su od najfinijih mješavina biljnih ulja i ekstrakata te su prožeti regenerativnom moći minerala, soli i blata iz Mrtvog mora.

Uz novu Divu potražite Alma K. sapun piling za tijelo. Delikatna mliječna formula pročišćava kožu te joj pruža svježi i hranjivi sjaj. Sapun sadrži minerale iz Mrtvog mora, biljna ulja i prirodni prah koštice marelice koji skidaju nečistoće i koži daju glatki, mekani i sjajni izgled. Izvrsno sredstvo za čišćenje suhih dijelova tijela jer uklanja mrtve stanice i hrani svježi sloj kože.

Više o Alma K. proizvodima i svim prednostima Mrtvog mora otkrijte ovdje.

Ne propustite uzorak Alma K. sapuna na dar uz paket Diva i Večernji list u subotu 8. veljače!

Požurite se, količine su ograničene!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije