Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novo & neodoljivo - burek s ABC sirom iz Pan-peka

burek s ABC sirom iz Pan-peka
29.05.2024.
u 17:04

Jeste li već probali Pan-pek motani burek punjen s ABC krem sirom? Ova dva poznata brenda udružili su snage i osmislili novi, slastan, hrskav izvana i kremast iznutra, jedinstveni proizvod. Potražite ga već danas u svim Pan-pek pekarnicama!

Pan-pek i Belje dva su poznata domaća lidera na području pekarstva odnosno prehrambene industrije, a u njihovim finim proizvodima uživamo već desetljećima. U Pan-peku ističu kako vole izazove i uvijek žele pružiti što kvalitetniji, cjelovitiji, kreativniji i ukusniji proizvod. Što to znači kada je u pitanju jedan od njihovih najpoznatiji proizvoda – motani burek sa sirom? Pitali su se to i sami i odlučili ga podići na stepenicu više, a za to im je bio potreban još jedan proizvod omiljen među generacijama i generacijama i omiljen na našim prostorima, ABC krem sir.

Rezultatom su više nego zadovoljni!

ABC krem sir iz Belja sadrži samo tri sastojka – mlijeko, vrhnje i malo morske soli, a kako mu i samo ime kaže neodoljivo je kremast i ukusan. Pan-pek motani burek radi se od vučenog tijesta i prema tradicionalnoj recepturi kako bi bio baš onakav kakav burek treba biti –hrskav, sočan, slastan i bogato punjen odabranim nadjevom.

Kada su se spojila ova dva proizvoda dobili smo Pan-pek burek s ABC sirom. Neodoljivo ukusan, hrskav izvana, kremast iznutra, s odličnom kombinacijom okusa i tekstura i pravi izbor u svako doba dana – ujutro, u podne ili navečer. Potražite ga već danas u Pan-pek pekarnicama i uživajte u jedinstvenom i posebnom gurmanskom doživljaju!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije