Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Noviteti Melem Sun kolekcije

melem
Foto: Sanja Jagatić
1/6
27.06.2023.
u 16:53

Melem predstavlja nove proizvode u Sun kolekciji – Baby kremu za zaštitu osjetljive kože s visokokvalitetnim SPF30 koji njeguje i štiti od sunca, te Tan Maximizing kolekciju koja se sastoji od gela za tuširanje i laganog after-sun losiona bogatih prirodnim beta-karotenom, humektantima i emolijensima koji održavaju idealnu hidrolipidnu ravnotežu te održavaju postojanost preplanulog tena. Uz već dobro poznate «sunčalice» koje štite, a ujedno potiču prirodnu preplanulost, ovo ljeto će na koži trajati puno duže.

Na police drogerija i većih trgovina stigla je Melem Sun kolekcija ovog ljeta nadopunjena trima novitetima. Uživat ćete u ljetu i suncu uz novu Melem Baby Sun kremu sa SPF30, a preplanuli ten očuvati dugo u jesen uz mini Tan Maximizing kolekciju – gel za tuširanje i lagani losion za tijelo, obogaćenu prirodnim beta-karotenom i drugim sastojcima koji održavaju preplanulost.

Melem Baby Sun SPF30 lagana, njegujuća krema vrlo je nježne teksture, lijepo se razmazuje, a ima multifunkcionalnu namjenu: vlaži i štiti od isušivanja, dok visokokvalitetni zaštitni faktor (SPF30) pruža visoku zaštitu od sunca. Mogu je koristiti djeca od navršene jedne godine, ali i roditelji, za zaštitu lica i tijela. Lijepo se upija, bez masnog, bijelog traga i lagano nanosi na tijelo iz praktične (reciklabilne) tube sa smanjenim udjelom plastike. Obožavat ćete njenu teksturu i učinkovitost koja je dermatološki testirana.

Foto: Sanja Jagatić

Za sve one koji pažljivo tijekom ljeta ulažu u svoju preplanulost, Melem tim je osmislio kolekciju simboličnog imena Tan Maximizing za after-sun njegu i obnavljanje kože nakon izlaganja suncu. Bogata prirodnim beta-karotenom, ova kolekcija sadrži dva proizvoda: hidratantni gel za tuširanje i losion za tijelo, koji u dva koraka produžuju postojanost preplanulosti. Dermatološki testirani, izuzetno učinkoviti, Melem Tan Maximizing proizvodi u dva koraka osvježavaju i njeguju:

 

  1. MELEM AFTER SUN TAN MAXIMIZING HIDRATANTNI GEL ZA TUŠIRANJE s beta-karotenom izvrstan je za njegu kože nakon dana provedenog na plaži. Nježna Melem formulacija učinkovito uklanja prljavštinu, znoj i višak krema za sunčanje s kože, a pritom osigurava hidratantnu njegu obogaćenu beta-karotenom koja brine o postojanosti preplanulog tena. Osvježit će, njegovati, omekšati kožu uz prepoznatljiv, ugodan miris Melema.
  2. MELEM AFTER SUN TAN MAXIMIZING BODY LOTION produljuje osjećaj ljeta i brončane puti. Formuliran na bazi koktela pažljivo odabranih sastojaka – ulja kokosa, boražine, mrkve i maline, moćno hidratizira, zaglađuje i umiruje kožu nakon izlaganja suncu. Phototan complex potiče stvaranje melanina, dok kofein energizira kožu i time pozitivno utječe na njen tonus i ljepotu. Tan Maximizing losion umanjuje mogućnost dehidracije kože, a time i njeno perutanje i ljuskanje čime se produljuje postojanost preplanule puti. Lagana tekstura brzo se upija u kožu, daje joj svilenu mekoću i ugodno osvježava uz neodoljivi Melem miris.

Foto: Sanja Jagatić

Uživajte ovog ljeta zaštićeni od sunca, a opet sigurni da ćete poprimiti prirodnu preplanulost. Potražite novitete, uz aktualnu Melem Sun kolekciju, na policama drogerija i velikih trgovinama po neobavezujućim preporučenim maloprodajnim cijenama za:

  • Melem Baby Sun SPF30 @ 10,65 EUR
  • Melem Tan Maximizing shower gel @ 3,95 EUR
  • Melem Tan Maximizing body lotion @ 7,95 EUR
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije