Novinarska kuhinja: Pašteta od patlidžana tako miriše da bi i goli kuhar promijenio mišljenje
Računam – dva patlidžana – jedno predjelo, jedno jelo. Sjetih se svoje dopisnice Roberte. Predložila mi je da od jednoga napravim paštetu i objasnila jednostavan recept
Komentari 3
DU
Ako smijem predloziti jos jedan recept...djeluje kao namaz od gljiva, a zapravo su patlidzani. Cijeli se peku u pecnici dok ne omeksaju. Ogule i puste da se malo ocijede. Sa kuhacom usitniti ( ili vilicom, na grublje), dodati majonezu, cesnjakjak , papar i sol. Hladno je najfinije i vjerujte da cete se ugodno iznenaditi. Necete moci prestati jesti.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Nikada blender za ovakve stvari! Samo viljuška.