Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slano&Slatko
Povratak na članak

Novinarska kuhinja: Pašteta od patlidžana tako miriše da bi i goli kuhar promijenio mišljenje

Računam – dva patlidžana – jedno predjelo, jedno jelo. Sjetih se svoje dopisnice Roberte. Predložila mi je da od jednoga napravim paštetu i objasnila jednostavan recept

Komentari 3

PO
ponor
12:29 29.11.2015.

Nikada blender za ovakve stvari! Samo viljuška.

VL
DU
Deleted user
19:32 02.12.2015.

Ako smijem predloziti jos jedan recept...djeluje kao namaz od gljiva, a zapravo su patlidzani. Cijeli se peku u pecnici dok ne omeksaju. Ogule i puste da se malo ocijede. Sa kuhacom usitniti ( ili vilicom, na grublje), dodati majonezu, cesnjakjak , papar i sol. Hladno je najfinije i vjerujte da cete se ugodno iznenaditi. Necete moci prestati jesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.