Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi Franck Nota Cortado za Dolce Gusto aparate: Savršen spoj espresso arome i kremastog mlijeka

Franck Nota Cortado
24.05.2024.
u 11:44

Do kraja svibnja, Franck Nota linija kapsula kompatibilnih s Dolce Gusto aparatima na Franck webshopu dostupna je uz 20% popusta.

Franck donosi novitet u svoju popularnu liniju Franck Nota kapsula, kompatibilnih s Dolce Gusto aparatima. Ovaj put riječ je o Cortadu – napitku koji spaja intenzivnu aromu espressa s toplim, kremastim mlijekom, pružajući vrhunski užitak u svakoj šalici.

Cortado je španjolski izraz koji znači "rez". Ovaj napitak koristi toplo mlijeko za "rezanje" intenzivnog okusa espressa, stvarajući napitak koji je jednako bogat i uravnotežen. Priprema se od jednakog udjela kave i mlijeka, čime se postiže harmonija između snage kave i nježnosti mlijeka. Potječe iz Baskije u Španjolskoj, a svojom popularnošću proširio se na Portugal i Latinsku Ameriku. Jedna od zanimljivosti o Cortado kavi je da se često poslužuje u malim staklenim čašama, umjesto u šalicama, kako bi se naglasio njen bogati okus.

Kava nije samo napitak – to je ritual. Od prvog mirisa svježe pripremljene kave do posljednjeg gutljaja, svaki trenutak je poseban. Za mnoge ljude, ispijanje kave je dio dnevne rutine, trenutak opuštanja i uživanja. Franck Nota Cortado omogućuje vam da ovaj ritual doživite u punom sjaju, uz vrhunsku kvalitetu napitka baš kao iz kafića. Pripremite svoj omiljeni napitak jednostavno i brzo, uživajući u autentičnom okusu španjolske kave.

Franck Nota kapsule nude savršeno rješenje za sve ljubitelje kave koji žele vrhunsku kvalitetu i praktičnost. Zahvaljujući kapsulama, priprema savršene šalice kave nikad nije bila jednostavnija. Umetnite kapsulu u svoj Dolce Gusto aparat, pritisnite gumb i uživajte u vrhunskom napitku za nekoliko sekundi. Nema više muke s mjerenjem, mljevenjem i čišćenjem – kapsule su dizajnirane kako bi vam uštedjele vrijeme i trud, a pritom zadržale vrhunski okus kave.

Franck Nota linija kapsula omogućuje vam da kod kuće uživate u vrhunskoj kvaliteti kave koja je inače rezervirana za kafiće. Uz Cortado, u ponudi su i Espresso, Latte Macchiato, Lungo i Cappuccino. Svaka kapsula pažljivo je kreirana kako bi zadovoljila različite ukuse i preferencije, bilo da volite snažnu kavu ili kremaste napitke.

Učlanite se u Franck Loyalty Club i iskoristite pogodnosti

Kapsule su dostupne u svim trgovinama te na Franck webshopu shop.franck.eu/hr. Do kraja ovoga mjeseca, Franck Nota linija kapsula kompatibilnih s Dolce Gusto aparatima na Franck webshopu dostupna je uz 20% popusta. Učlanite se u Franck Loyalty Club i prikupljajte bodove za dodatne popuste pri idućoj kupnji.

Linija kapsula Franck Nota nudi praktično rješenje za pripremu vrhunske kave kod kuće. Uz novi Cortado, sada možete uživati u bogatom okusu espressa uravnoteženog s kremastim mlijekom, bilo kada i bilo gdje. Dodajte Franck Nota Cortado svom izboru omiljenih napitaka i doživite autentičan okus španjolske kave u udobnosti svog doma. Za sve istinske ljubitelje kave, Franck Nota kapsule predstavljaju idealan spoj kvalitete, praktičnosti i užitka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije