Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi Fashion&Friends store u Tower centru Rijeka: Nezaobilazna modna adresa za ljude sa stilom

Fashion&Friends store
28.05.2021.
u 08:49

Multibrand concept store Fashion&Friends, koji se tijekom proteklih šest godina pozicionirao kao jedna od vodećih šoping destinacija u Rijeci, od danas se nalazi u novom, još impozantnijem prostoru na drugom katu Tower Centra.

Na 342m² istaknute su proljetne kolekcije vodećih imena svjetske mode koja, zahvaljujući vrhunskom dizajnu i besprijekornoj kvaliteti utkanom u svaki komad, predstavljaju oličenje suvremene vizije urbanog stila.

“Status vodećeg tržišnog trendsettera nas motivira da iz godine u godinu stvaramo uzbudljive modne priče i pružamo čarobno iskustvo kupovine u Fashion&Friends trgovinama, jednako onom koje biste imali u svjetskim metropolama poput Pariza i Londona. Ponosni smo na to što Fashion&Friends predstavlja ulaz u magični svijet inspiracije, koji kupcima omogućuje da iskažu svoj stil i strast prema modi”, rekla je Anica Radenović, CEO Fashion Company Croatia.  

Enterijer nove Fashion&Friends trgovine nadahnut je industrijskom estetikom u kojoj se prepliću topli, prirodni materijali s elementima od čelika i betona, dok kombinacija crnog i bijelog kolorita različitih tekstura daje dozu minimalizma i bezvremenske sofisticiranosti. Prostorom dominira upečatljivi spoj mramora, drveta, stakla i zelenog tropskog bilja, stvarajući vizualno raskošni ambijent koji odiše luksuzom i velikom ljubavi prema modi. Centralni motiv nove Fashion&Friends trgovine je „soba u sobi”, namijenjena kolekciji obuće i nezaobilaznih modnih dodataka. Posebna pažnja posvećena je elegantnom crno-bijelom podu, koji naglašava kontrast između klasičnog i modernog.

Preporučujemo vam da posjetite pravu modnu oazu i odaberete neke od modnih klasika, statement komade ili asesoare renomiranih svjetskih brendova kao što su Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Diesel, Replay, Superdry, Patrizia Pepe, Steve Madden, UGG, Camper, Cesare Paciotti, Premiata i mnogi drugi, koji će vam pomoći da u svakom trenutku predstavite najbolju verziju sebe.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije