Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Novi čovjekov najbolji prijatelj je računalo! Psi više nisu oslonac

pas
Tanja Božić/VLM
01.08.2011.
u 17:52

Napretkom tehnologija došlo je do promjene životnog stila pa umjesto sa psom u šetnju odlazimo s računalom, tvrde britanski istraživači

Pas više nije čovjekov najbolji prijatelj, a umjesto njega u šetnju sa sobom uzimamo – računalo! 

Nova studija magazina Computeractive i Royal Society For The Protection Of Cruelty to Animals tvrdi da je mjesto čovjekova najboljeg prijatelja zauzelo računalo. Istraživači su otkrili da samo šest posto nas vjeruje kako se čovjek može više osloniti na psa nego na računalo, dok suprotno misli 67 posto ispitanih, prenosi Daily Mail. 

Čak i 71 posto vlasnika pasa u dobi između 18 i 24 godine smatra da se više mogu osloniti na računalo nego na svog psa. 

Istraživači su ispitali 2000 odraslih da bi otkrili kako promjena i napredak tehnologije utječu na stil života kod kuće.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:59 01.08.2011.

pas i računalo su kao najbolji čovjekovi prijatelji itekako kompatibilni. pas garantira da će čovjek preživjeti opasnost od tromboze zbog sjedenja za računalom :) jer pas hoćeš-nećeš natjera čovjeka na šetnju. stoga bi članak trebalo malo preurediti na način da se napiše da pas nikad nije bio potrebniji prijatelj čovjeku nego sada u eri računala :):):)

BI
bisernica
15:19 02.08.2011.

Da, da... samo za razliku od psa, računalo ne trebaš hraniti, kupati, voditi na cijepljenje i možeš ga danima ostaviti samog kod kuće a da ne cvili..

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
06:47 19.08.2011.

Moj pas bas voli surfat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije