Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid s filterom štiti kožu od najštetnijih zraka sunca

La Roche-Posay
24.05.2023.
u 12:39

La Roche-Posay Anthelious UVMUNE proizvodi jedni su od najpouzdanijih dermatoloških proizvoda za zaštitu kože od štetnih zraka sunca zahvaljujući revolucionarnom filteru Mexoryl 400

Renomirani brend La Roche-Posay, koji je preporuka broj 1 dermatologa diljem svijeta1, predstavio je najnoviji proizvod na području zaštite od sunca. Radi se o Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluidu SPF 50+, koji sadrži revolucionarni filter Mexoryl 400, znanstvenu inovaciju u borbi protiv štetnog utjecaja najopasnijih UV zraka. Mexoryl 400 najveća je UV revolucija na području zaštite od sunca, koju je La Roche-Posay prošle godine lansirao na tržište, nakon 10 godina istraživanja, 65 studija, 25 patenata i 6 znanstvenih publikacija. Radi se o najjefikasnijem UV filteru koji štiti od najjačih UV zraka u solarnom spektru, štiteći kožu od ultra dugih UV zraka i dubokog oštećenja ćelija koje mogu prouzrokovati. Ovime sjajna priča o UVMUNE 400 inovaciji dobiva novo poglavlje, s obzirom na to da je riječ o proizvodu koji je formulom prilagođen masnoj i mještovitoj koži. La Roche-Posay, kao dermokozmetički brend za njegu kože broj jedan u svijetu koji preporučuju vodeći dermatolozi, uz pomoć svojih inovativnih proizvoda kontinuirano radi na podizanju svijesti o važnosti pravilnog očuvanja zdrave i lijepe kože u svim godišnjim dobima.

Učinkovita zaštita od ultra dugih UVA zraka

Novi Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ namijenjen je za svakodnevnu zaštitu kože od sunca osobama koje imaju masnu i mješovitu kožu. S novim La Roche-Posay Anthelios proizvodom masna koža konačno ima učinkovitu zaštitu od UVA, UVB te ultra dugih UVA zraka, i to uz pomoć najučinkovitijeg UV filtera Mexoryl 400 i formule koja je otporna na znoj, vodu i pijesak, a koja potiče klinički provjereno smanjenje sebuma2.

Još jedna prednost ovog proizvoda je ta da je Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ iznimno lagane, brzoupijajuće teksture, koja ne ostavlja bijele, masne ili sjajne tragove na koži, već ju matira do 12 sati. Novi Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid također sadrži Airlicium™, mikročestice koje upijaju više sebuma nego, primjerice, Anthelios Invisible Fluid. UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ testiran je pod kontrolom dermatologa i oftalmologa, hipoalergen je, nekomedogen i pogodan za osobe s osjetljivom kožom.

Čak 50% populacije ima masnu ili mješovitu kožu

Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ bit će vrlo koristan za čak 50% ukupne svjetske populacije jer ih upravo toliko tvrdi da ima masnu ili mješovitu kožu. Zbog osjećaja nečiste kože, težine i masnoće, osobe s masnom kožom često uopće ne stavljaju nikakvu dnevnu zaštitu od sunca, što može biti pogubno za zdravlje njihove kože.

Iako je povećano izlučivanje sebuma karakteristično za masnu kožu, mješovita koža može istovremeno odavati osjećaj suhoće na obrazima te masnoće u području T-zone (čelo, nos i brada). Osobe s umjereno do jako masnom kožom često imaju poteškoća pronaći kremu sa zaštitnim faktorom koja ne uzrokuje pojavljivanje masnoće na koži ili proširene pore. Prekomjerno izlučivanje sebuma također uzrokuje i pojavu neželjenih akni, zbog kojih se osobe mogu osjećati sramežljivo, stvarati negativnu sliku o sebi, izolirati se iz društva te imati lošiju kvalitetu života3.

La Roche-Posay proizvodi već su godinama pouzdano rješenje kada je riječ o visoko učinkovitoj SPF zaštiti, a najnoviji proizvod u Anthelios asortimanu zasigurno će olakšati život brojnim ljudima s masnom i mještovitom kožom. Više informacija o novom La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ te drugim proizvodima iz Anthelios linije moguće je pronaći na La Roche-Posay internetskoj stranici.

1 Studija provedena na dermokozmetičkom tržištu od strane AplusA i drugih partnera između siječnja 2021. i srpnja 2021. među dermatolozima u 34 zemlje koje predstavljaju više od 82% svjetskog BDP-a.

2 Dokazano testiranjem na 130 ljudi u 28 dana.

3 SAKUMA, T. H., & MAIBACH, H. I. (2012). MASNA KOŽA: PREGLED. FARMAKOLOGIJA I FIZIOLOGIJA KOŽE, 25(5), 227–235

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije