Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Gajevoj

Nova trgovina FOCH u centru Zagreba

FOCH trgovina
Foto: Vladimira Spindler
1/2
07.03.2016.
u 13:33

Svečano otvorenje trgovine FOCH je u 11:30 sati, a goste će pozdraviti popularna glumica Mila Elegović.

Dizajnerica Vedrana Šehagić već dugi niz godina uspješno plasira FOCH u suradnju s četrdesetak prodajnih partnera u Hrvatskoj i regiji, a sutra, na Dan žena, otvara prvu vlastitu trgovinu.

U samom srcu Zagreba, u Gajevoj 4, FOCH nudi najbolje od svoje ženske kolekcije prepoznatljive kao savršen business casual odabir za urbanu ženu.

Svečano otvorenje trgovine FOCH je u 11:30 sati, a goste će pozdraviti popularna glumica Mila Elegović.

Mila će trgovinu proglasiti otvorenom  simboličnim rezanjem vrpce nakon čega slijedi modna revija i mali domjenak.

Među brojnim gostima koji su najavili svoj dolazak su i Tihana Harapin, Nenad Korkut, Amar i Alma Bukvić, Suzy Josipović Redžepagić, Elizabeta Gojan, Sanja Pilić, Anita Malenica, Antonija Gogić i mnogi drugi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije