Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za korak lak

Nova Reebok footwear kolekcija za trčanje u ružičastom

Reebok
Foto: Reebok
1/2
08.01.2014.
u 08:02

Reebok kolekciju karakterizira moderan dizajn i jarke boje, zbog kojih će svatko pronaći model kojim će naglasiti svoju individualnost.

Većina na popis novogodišnjih odluka uvrštava želju za poboljšanjem tjelesne forme. Prvi korak prema ostvarenju tog cilja je nabavka adekvatne obuće, a upravo takva je Reebok footwear kolekcija koja će osvojiti funkcionalnošću i udobnošću.

Svim ljubiteljima trčanja, novi će modeli donijeti osjećaj čvrstoće i stabilnosti, dok će okretnost koju pružaju omogućiti pobornicima “indoor” aktivnosti da se prepuste rekreaciji. Reebok kolekciju karakterizira moderan dizajn i jarke boje, zbog kojih će svatko pronaći model kojim će naglasiti svoju individualnost.

Boje koje se kreću od jarko roze, ljubičaste, plave i narančaste, do žute, čine ove modele iznimno upečatljivima i energičnima.

>>Čvrsto ste odlučili vježbati i riješiti se kilograma? Evo što morate znati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije