Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova proljetno ljetna kolekcija ara obuće i torbica

ara obuća i torbice
Foto: PR FOTO
1/24
PR
Autor
PR članak
23.02.2016.
u 12:29

Udobni i moderni modeli ara shoes obuće

Moda za ljeto 2016. donosi novitete koji će predstaviti mali odmak od svega dosad viđenog. Jačat će popularnost urbanih stilova u kombinaciji s androgenim elementima u jerseyu, ljetnom tvidu ili pamuku, a lepršave siluete, široke hlače i varijante dugih suknji nosit će se u bojama koje podsjećaju na sedamdesete. Prisutna će biti čipka kao i utjecaj sporta koji polagano postaje dio mode koristeći razne inovacije u materijalu, 3D strukturama i grafičkim uzorcima.

ara shoes – udobno i moderno

Svi ovi trendovi čine i osnovu nove ara women kolekcije obuće: tenisice, balerinke, mokasine, casual sandale i ženstvene cipele s potpeticom – u svakom se modelu može pronaći dio proljetno ljetnih trendova. Trendi tenisice ove će sezone svakako biti apsolutni must-have.

Paleta boja ara obuće nudi puno sive, srebra i platine kao i svijetlo plave, bež i nude tonove. Žive crvene, plave i zelene nijanse prisutne su u određenim modelima kolekcije, ali prava statement boja ovog ljeta bit će bijela.

Važnu ulogu u ara proljetno ljetnoj kolekciji odigrat će sve varijante kože – od klasične teleće i janjeće do varijanti baršunaste, mekane, brušene kože. Metalic, cvjetni i zmijski printevi, romboidne strukture i modeli sa patentnim zatvaračem naglašavaju modni fokus na kolekciju dok mješavina materijala sa platnenim ulošcima (posebno kod tenisica) osigurava visoku razinu komfora i omogućuje stopalu da diše. Popularni dekorativni elementi sezone su zakovice, ukrasne kopče, lanci uz koje vaše stopalo neće proći nezamijećeno.

Foto: PR FOTO

Obuća je izrađena u različitim širinama – regularnoj (F ili G) te u komfornoj širini (H i K). Širina obuće označena oznakama od H do K omogućuje malo više komfora stopalima koja s godinama ipak trebaju malo više prostora.

Pete na balerinkama, mokasinama i cipelama s visokom potpeticom uglavnom su ravne i kockastog oblika u visinama od 10 do 65 mm. Iznimno lagani potplati na tenisicama, wedge sandalama i cipelama s visokom potpeticom osiguravaju visoki nivo komfora.

Nova, modernija ara shoes kolekcija sastoji se od dvjestotinjak modela obuće u različitim bojama i varijantama modela.

ara bags – za svaki look i svaku prigodu

Kolekcija torbica sadrži širok spektar modela: od klasičnih ženstvenih i casual do funkcionalnih modela – ara nudi pravu torbicu za svaki look i svaku prigodu.

Kako bi se prilagodili chic poslovnom i urbanom stilu, arini dizajneri razvili su torbe pravokutnog oblika, nosive preko ramena i tako zaokružili modni outfit za shopping izlet ili večernji izlazak. S druge strane, velike mekane torbe inspirirane su povratkom sedamdesetih dok ruksaci nude casual alternativu ručnoj torbici. Srednje i male torbe mogu se nositi preko ramena zahvaljujući trendi dugim remenima.

Raspon boja od svijetlih prirodnih tonova, konjaka do vojnički plave, crne i raznih metalik varijanti, obrada materijala sa laserskim motivima, izbušenim rupama, zmijskim printevima i posebno razvijenim zakovicama prenosi sve modne trendove sezone na arine torbice.

Foto: PR FOTO

Za većinu kolekcije koristili su se materijali od imitacije kože (samo 5% kolekcije je u pravoj koži), a dekorativni elementi sa torbica usklađeni su sa ara obućom stoga nije teško pronaći model torbice koji će savršeno odgovarati modelu ara cipele. Kao što se i očekuje od arinih torbica, unutrašnjost svih modela sadrži unutarnje džepove sa patentnim zatvaračem, džepić za mobitel ili smartphone, a određeni modeli torbe imaju vrlo širok otvor za lakši pristup sadržaju torbe.

Nova kolekcija ara torbica, orijentirana modno sofisticiranoj ciljnoj skupini, sadrži 25 modela torbica u raznim bojama.

Arine modele obuće i torbi možete pronaći na 13 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj te na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko, Kopitarna te u manjim trgovinama udobne obuće.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?