Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova kolekcija za njegu protiv prvih znakova starenja kože

Nova kolekcija za njegu protiv prvih znakova   starenja kože
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
10.05.2014.
u 08:15

Svakodnevna čuda prirode
Iz dana u dan svjedočimo nevjerojatnim prirodnim pojavama koje su postale dio naše svakodnevice. Pogledate li malo pažljivije, shvatit ćete da su one uistinu nešto čudesno. Rezultat su prirodnog sklada i ravnoteže koji se uvijek iznova čudesno ponavljaju. Od samih početaka pčele su za MELVITU neiscrpan izvor inspiracije. Te marljive radnice već samim zamahom svojih krilca svakodnevno čine čuda: sakupljaju cvjetni nektar, oprašuju cvjetove i tako sudjeluju u stvaranju novih slasnih plodova.

Čudesni plodovi i cvjetovi
Upravo ta čudesna snaga prirode inspirirala je MELVITU u kreiranju nove kolekcije za njegu kože. MELVITINI su stručnjaci po prvi put ujedinili plod divlje ruže iznimno bogat vitaminom C s hidratizirajućim i revitalizirajućim svojstvima latica divlje ruže. Ovaj inovativni kompleks učinkovito zaglađuje prve bore, vraćajući koži blistavost.

Foto: PR FOTO

Revitalizirajuća snaga divlje ruže
MELVITINI su stručnjaci u kreiranju nove kolekcije za njegu protiv prvih znakova starenja upotrijebili jedan od najcjenjenijih prirodnih aktivnih sastojaka: divlju ružu. Ova biljka uspijeva na visokoj nadmorskoj visini te joj je za rast potrebna izdašna količina mineralnih tvari kako bi odolijevala oštrim klimatskim uvjetima. MELVITINI stručnjaci su dokazali blagotvorno djelovanje divlje ruže na kožu.
• Vodeni ekstrakt iz ružinih latica potiče djelovanje akvaporina – vodenih kanalića koji osiguravaju bolju protočnost vode do same jezgre stanica.
• Plodovi divlje ruže imaju iznimno blagotvorno djelovanje. Osim energizirajućih šećera i antioksidansa (flavonoidi, fenoli i tanini), sadrže i vrlo visok udio vitamina C – čak 30 puta veći udio od naranče!
Kozmetogenomički testovi su pokazali da plodovi divlje ruže učinkovito vraćaju energiju umornoj puti i potiču mikrocirkulaciju.

Foto: PR FOTO
DVOFAZNI ELIKSIR ZA SVJEŽINU I VITALNOST
Sinergija plodova i cvjetova divljeg šipka
MELVITA nije željela ujediniti samo plodove i cvjetove divlje ruže, već je u jednom proizvodu za njegu kože željela ujediniti i dvije osnovne teksture – vodenu i uljnu. Ovaj novi eliksir ima iznimno nježnu dvofaznu formulu koja se brzo upija u kožu. Cvjetna vodica damaščanske ruže revitalizira kožu dok je ulje damaščanske ruže obnavlja. Kombinacija revitalizirajućih prirodnih aktivnih sastojaka u inovativnoj dvofaznoj hidratantnoj formuli čini put blistavom, a koži pruža vitalnost te je učinkovito zaglađuje i obnavlja, vračajući joj prirodnu ljepotu. Postoji li bolji način da licu vratite blistavost?

Ujutro
Ujutro probudite kožu s nekoliko kapljica Dvofaznog eliksira za svježinu i vitalnost i recite zbogom pospanom licu. Eliksir jednostavno nanesite nježnim kružnim pokretima na očišćenu kožu lica i vrata kako biste potaknuli cirkulaciju. Za čvrstu i puniju kožu te zdravo blistavu put. Zakoračite blistavi u novi dan!

Navečer
Krajem dana kada vaše lice pokaže znakove umora, vratite mu energiju Dvofaznim eliksirom za svježinu i vitalnost. Nježno ga umasirajte u kožu kako biste je pripremili za daljnju hidratantnu njegu. Izdvojite nekoliko trenutaka za sebe i uživajte u opuštajućoj masaži lica. Zatim utonite u miran san…

Prije upotrebe protresite kako bi se faze u potpunosti stopile. Raspršite po dlanovima i nježno umasirajte vrhovima prstiju u kožu lica i vrata kako biste zagladili i učvrstili kožu.

Odmah po nanošenju povećana je blistavost kože za 26%.*
8 od 10 korisnica potvrdilo je da je njihova koža odmah po nanošenju vidljivo blistavija.**
Odmah po nanošenju (nakon 2 sata) hidratacija kože povećana je za 43%.*
Koža je čvrsta i u potpunosti hidratizirana tijekom cijelog dana kod 94% korisnica.**
kod 94% korisnica.**
*Test učinkovitosti proveden je pod dermatološkim nadzorom na 31 korisnici tijekom 4 tjedna.
**Test zadovoljstva proveden je pod dermatološkim nadzorom na 31 korisnici tijekom 4 tjedna.

Foto: PR FOTO
Serum za svježinu i vitalnost
Prve bore

Ovaj serum istinski je koncentrat revitalizirajućih i zaglađujućih prirodnih aktivnih sastojaka koji u kombinaciji s cvjetnom vodicom ruže pomaže zagladiti prve bore. Serum za svježinu i vitalnost kože obogaćen gorkom djetelinom koja je cijenjena zbog svojih antioksidativnih svojstava, koži pruža dugotrajnu podatnost i čvrstoću. Za vitalnu i zdravo blistavu kožu nanesite serum svako jutro i večer na očišćenu kožu lica i vrata prije nanošenja Hidratantne kreme za svježu put.
Nakon mjesec dana korištenja, vidljivost bora je smanjena za 27%.*
Nakon mjesec dana korištenja koža je punija i podatnija kod 72% korisnica.**
99% svih sastojaka je iz prirodnog izvora.
21% svih sastojaka dobiveno je organskim uzgojem.

Foto: PR FOTO
Hidratantna krema za svježu put
Prve bore

Hidratantna krema za svježu put ujedinjuje revitalizirajuće prirodne aktivne sastojke i cvjetnu vodicu ruže koji učvršćuju i hidratiziraju kožu tijekom cijelog dana te pomažu u prikrivanju znakova umora. Kremu nanesite svako jutro i večer na čistu kožu lica i vrata, nakon nanošenja Seruma za svježinu i vitalnost.
Nakon mjesec dana upotrebe koža je blistavija za 45%.*
Već nakon prvog nanošenja koža je punija i blista od zdravlja kod 83% korisnica.**
99% svih sastojaka je iz prirodnog izvora.
21% svih sastojaka dobiveno je organskim uzgojem.
*Test učinkovitosti proveden pod dermatološkim nadzorom na 31 korisnici tijekom 4 tjedna.
**Test zadovoljstva proveden pod dermatološkim nadzorom na 31 korisnici tijekom 4 tjedna.

MELVITA – 30 godina ljubavi prema prirodi
Prije 30 godina MELVITU je utemeljio biolog i pčelar Bernard Chevilliat. Baš poput pčela MELVITA odabire najbolje darove iz srca prirode te ih ujedinjuje u učinkovite uljepšavajuće nektare. S gotovo tristotinjak prirodnih i organskih njegujućih proizvoda MELVITA je jedan od vodećih brandova na području organske kozmetike od 1983. godine.

ECOCERT – certificirano organska kozmetika
ECOCERT je neovisno tijelo za dodjelu certifikata koje svake godine revidira i provjerava kvalitetu proizvoda sukladno referentnim okvirima dokumenta Cosmébio za ekološku i organski kozmetiku. Certifikat potvrđuje da sastojci kao i gotovi proizvodi odgovaraju zahtjevima certifikata. Certifikat prirodne i organske kozmetike te ECOCERT Greenlife.
Više na: www.ecocert.com, www.melvita.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?