Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova kolekcija brenda Diadema

Diadema
Foto: Diadema
1/11
PR
Autor
PR članak
04.11.2016.
u 08:30

Nova kolekcija Diademe namijenjena ženama različitih modnih izričaja.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih modnih brendova, Diadema, predstavila je novu kolekciju za jesen i zimu. Modna publika prepoznala je Diademu zbog njezine ustrajnosti na kvaliteti i udobnosti, ali i zbog istovremenog stvaranja kolekcije koje naglašavaju ženstvenost, eleganciji i seksipil. Ništa drugačije nije ni u novoj kolekciji za nadolazeću zimu, a naglasak je stavljen na urbane mladenačke trendove, svakodnevne poslovne kombinacije i liniju svečanih modela za večernje izlaske i posebne prigode.

Predstavljanjem nekoliko različitih modnih smjerova omogućili su da svaka dama pronađe nešto za sebe, bez obzira na to koji stil njeguje. U kolekciji su predstavljene zanimljive haljine, bluze, pelerine i bunde, većinom u monokromatskim bojama, uz tek poneku iznimku poput haljine u prekrasnoj petrolej zelenoj boji.

Cjelokupna je kolekcija vrlo jednostavna za kombiniranje i uklapanje u vlastiti stil, no istovremeno predstavlja i upečatljive komade s kojima će osoba koja je nosi biti primijećena u svakoj situaciji. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?