Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova HIT slikovnica iz Vježbaonice sreće!

Vježbaonica sreće
15.09.2021.
u 08:58

Bolujete li od brigitisa? Odnosno brinite li previše? Ne brinite jer iz Vježbaonice sreće nam dolazi nova hit slikovnica koja se bavi upravo brigom.

Vježbaonica sreće dobro je poznata po svom autorskom radu koji osnažuje djecu, ali i odrasle. Na društvenim mrežama i You Tube kanalu prati ih preko 20 000 ljudi, a nakon hit proizvoda Vrećica srećica- 50 sretnih kartica, ovoga puta iz vrijedne radionice Vježbaonice sreće izlazi nova hit slikovnica „Brigaš i Trebaš”.

Autorica slikovnice je  Tamara Vučković, nastavnica po struci, čije su dosadašnje slikovnice, u izdanju Evenia pohvaljene nagradom Grigor Vitez. Ilustratorica je talentirana Mateja Vincelj Škarica kojoj je ovo prva ilustrirana slikovnica.

Slikovnica je upravo u pretprodaji i do 20. rujna možete je kupiti po sniženoj cijeni, saznajte više na web stranici vjezbaonicasrece.hr

Glavni junak priče je dječak Perica koji ima brigitis. To je jedna čudna bolest koju dobijete ako se previše brinete. Perica ne zna kako se riješiti briga, on samo zna skupljati nove i nove brige. Jednoga će dana upoznati Brigaša i Trebaša, dva neobična stvora. Hoće li ga to još više zabrinuti ili će možda uz njihovu pomoć spoznati da brige možća nisu tako strašne kako se poneka čine.

Ovo je osnažujuća priča koja će pomoći  djeci da se lakše nose s mislima koje ih opterećuju te sa zabrinutošću i tjeskobom koju svi katkad osjećama. Na vrlo duhovit, originalan način ova će slikovnica pomoći djeci i odraslima da manje brinu.

Slikovnicu po promotivnoj cijeni od 75 kuna možete naručiti na: vjezbaonicasrece.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije