Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shopping

Nova elegancija u bojama crne i pudera

puder crno (1)
Foto: Pixsell
1/5
20.02.2013.
u 00:01

Pomalo ‘ziheraška’ kombinacija puderastih nijansi i crne bit će često viđena u proljeću pred nama, a Jason Wu se kune kako je upravo ovo novi izgled elegancije. Jednostavan outfit podignite čipkastim detaljima ili accessoireom od eko kože!

Modni svijet, poznat po ljubavi prema oprečnim bojama, naizgled nespojivim materijalima i neočekivanim strukturama iz rukava je istresao doista sve - kombinacije čipke i kože, color blocking, voluminozno i pripijeno, sve su ovo trendovi koji su vladali pistama proteklih sezona. Za proljeće pred nama neka od najvećih dizajnerskih imena odlučila su slijediti maksimu Marca Jacobsa i vratiti se jednostavnosti, pogotovo kada su u pitanju boje. Tako se nude nijanse vraćaju na velika vrata, a kako nas pastelne nijanse pudera ne bi u potpunosti ‘progutale’ dizajneri su problemu doskočili kombinirajući ih s vječnom crnom. Ova, pomalo ziheraška igra na klasičnu kombinaciju crne i bijele ipak je privukla svoje fanove pa je Jason Wu predstavio čak nekoliko outfita od ovih boja, a već su spremne i Zara i Mango. Dobra strana ove kombinacije svakako je što je doista elegantna i prikladna za svaku otmjeniju priliku, a svojom jednostavnošću garantira da neće uskoro izaći iz mode. Poigrati se možete i sa poluprozirnim materijalima te kožnatim accessoiresom.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije