Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova dimenzija savršene čistoće i neodoljivog mirisa

Faks helizim Smart Clean
14.08.2022.
u 07:00

Faks helizim Smart Clean

Saponia je u potpunosti predana cilju da svojim potrošačima pruži proizvode za pranje rublja koji osiguravaju besprijekornu čistoću, ali sa smanjenim utjecajem na okoliš. Danas su potrošači sve osvješteniji po pitanju utjecaja na okoliš, brinu o utjecaju proizvoda, te o kvaliteti života i zdravlju.

Nova linija deterdženata Faks helizim Smart Clean praškasti, tekući deterdžent i kapsule, užitak dubinske čistoće podižu na novi nivo jer su zahvaljujući pomno izbalansiranim sastojcima svi proizvodi visoko učinkoviti.  Pametni sistem pranja (Smart Clean) djeluje direktno na mrlje duboko u vlaknima, temeljito ih odstranjuje, već pri niskim temperaturama pranja te štedi energiju. Vrhunska kvaliteta nove Smart Clean formule omogućuje besprijekornu čistoću i pri skraćenim ciklusima pranja. Nove Faks helizim kapsule, sada s 3 odjeljka i pojačanom snagom pranja, odstranjuju mrlje, osiguravaju higijensku čistoću i maksimalnu učinkovitost uz minimalan trud. Kako snižavanje temperature pranja omogućuje štednju energije i smanjen utjecaj na okoliš kroz smanjenu emisiju CO2, omogućavanje pranja na nižim temperaturama, s našim Faks Smart Clean proizvodima, predstavlja doprinos zaštiti okoliša.

Na našem putu prema ostvarenju ciljeva održivog razvoja i što manjeg utjecaja na okoliš, konstantno smanjujemo količinu plastične ambalaže stavljene na tržište tako da je nova boca Faks helizim Smart Clean Gel 1,8L napravljena od 37% manje plastike u odnosu na prethodnu varijantu.

Uz savršeno čisto rublje, ugrađeni specijalni dodaci osiguravaju potpunu zaštitu boja i njeguju vlakna odjeće, tako da će dugo ostati kao nova. Odjeća ostaje mirisna i  svježa kao nova sa svakim pranjem.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije