Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad zašteka u vezi

Nosite čarape u krevetu i kradete pokrivač? Žena će vas vjerojatno zbog toga prevariti

spavanje
Foto: Thinkstock
11.12.2014.
u 10:29

Među top-razloge spada i nekreativno ponašanje u krevetu zbog kojeg seks uvijek izgleda isto

Zadovoljavanje isključivo vlastitih potreba, narcisoidno ponašanje i nošenje čarapa u krevetu navike su zbog kojih se žene najčešće odlučuju na prijevaru, pokazala je studija čija su tema bile izvanbračne afere.

Prema rezultatima studije, u kojoj je sudjelovalo 4000 ljudi, žene će nedostatak kvalitetnog seksa s partnerom potaknuti da razmisle o traženju užitka “sa strane”, a više od 65 posto pripadnica nježnijeg spola kaže da bi razmislile o varanju ako bi se muškarac u krevetu ponašao “nedžentlmenski”. To uključuje krađu pokrivača, inzistiranje na obliku seksa koji samo njemu odgovara, te “prljavi razgovori” zbog kojih se one osjećaju kao objekt.

Među top-razloge spada i nekreativno ponašanje u krevetu zbog kojeg seks uvijek izgleda isto te se “odrađuje” rutinski, kao i preskakanje predigre, pokazali su rezultati ovog britanskog istraživanja.

>>Može li raspad braka postati zlatna prilika

>>6 znakova da je vaš brak na klimavim nogama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije