Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

NOMAGO i GetByBus uvode nove linije: od Zagreba do Budimpešte i Beča jeftinije i udobnije!

NOMAGO i GetByBus uvode nove linije
Foto: Promo
1/4
28.04.2022.
u 10:30

Kako bi se Zagreb još bolje i još kvalitetnije povezao s europskim destinacijama, tokom travnja su otvorene nove linije iz Zagreba za Beč i Budimpeštu, a ovu povezanost omogućile su nam tvrtke GetByBus i NOMAGO

Svi autobusi su moderni i zadovoljavaju najstrože ekološke standarde, te se ističu privlačnim dizajnom koji predstavlja dvije tvrtke.

Foto: Arena Hospitality Group

GetByBus i NOMAGO - kako je došlo do suradnje?

GetByBus je platforma za kupovinu i rezervaciju autobusnih karata koja nudi autobusne linije unutar i između većine europskih država, a trenutno su u procesu širenja svoje ponude i na druge kontinente. Prošle godine GetByBus postao je dio Bookaway grupe, najvećeg svjetskog pružatelja putničkog prijevoza.

Kako bi se putnicima olakšalo planiranje putovanja, a i samo putovanje, GetByBus je udružio snage s regionalnim gigantom NOMAGO, a zajednički im je cilj olakšati prijevoz putnika najpopularnijim linijama koje spajaju Hrvatsku s centralnom Europom.

NOMAGO je najveći regionalni pružatelj usluga putovanja i mobilnosti s više od 800 putničkih autobusa koji voze u više europskih država. Osim toga, tvrtka pruža i usluge letova, smještaja, putnih paketa i VIP prijevoza. Nomago je nastao spajanjem više tvrtki, a 2019. Godine član postaje i hrvatski STA putovanja, te nedugo zatim grupaciji se pridružuje Brioni Pula.

Foto: Arena Hospitality Group

Ono što ovu suradnju čini malo posebnijom od ostalih su novi autobusi koji će svojim putnicima omogućiti vrhunsko iskustvo putovanja te udobnu i sigurnu vožnju. Svi su autobusi opremljeni toaletom, WIFI mrežom te su u skladu s najvišim ekološkim standarima, kako bi se smanjila emisija štetnih tvari u okolišu.

Koji su strateški ciljevi i budući planovi suradnje?

Omogućiti putnicima točno ono što traže: brza i pouzdana usluga za dolazak do nekih od najpopularnijih europskih destinacija, po povoljnim cijenama i maksimalnoj udobnosti. Beč i Budimpešta su samo početna odredišta koja će se ponuditi i pripremiti za putnike. Cilj je povezati Hrvatsku sa susjednim državama i omogućiti strancima kvalitetnu vezu sa Hrvatskom, koju obje tvrtke smatraju strateški bitnom. GetByBus i NOMAGO najavljuju i posebne ponude, iznenađenja i popuste, o čemu će pravovremeno korisnike obavijestiti putem newslettera, ali i društvenih mreža: GetByBus i NOMAGO.

“Izuzetno smo sretni što smo udružili snage s Nomagom. Misija Bookaway grupe je pružiti najbolje iskustvo putovanja za naše klijente. Spajajući besprijekorno iskustvo GetByBus putničkih rezervacija i Nomago vrhunsko iskustvo vožnje, to definitivno možemo postići.” - kazao je u izjavi za medije Noam Toister, CEO Bookaway grupe.

Foto: Arena Hospitality Group

„Nomago je posljednjih godina postao najveći pružatelj mobilnosti između Venecije i Dubrovnika, a sada dodatno jačamo svoju prisutnost na hrvatskom tržištu koje nam je od strateškog značaja i gdje imamo vrlo ambiciozne planove. Zbog iznimno velikog zanimanja putnika uvodimo međunarodnu liniju Nomago InterCity koja će povezivati Zagreb s Bečom i Budimpeštom. Naš cilj je povezati Hrvatsku sa susjednim zemljama te građanima i turistima omogućiti najkvalitetniju i najudobniju vezu s Hrvatskom, što će nedvojbeno imati veliki pozitivan utjecaj i na oporavak festivalske industrije po kojoj je Hrvatska sve prepoznatljivija. Novost će zasigurno olakšati mobilnost i brojnim Hrvatima koji rade u Austriji, Sloveniji i Mađarskoj, studentima i turistima koji svake godine ljetuju u Hrvatskoj,“ rekao je Marjan Beltram, izvršni direktor za turizam i usluge mobilnosti u Nomagu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije