Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti stručnjaka

Njegove četiri najvažnije erogene zone

seks
Arhiv VL
11.09.2012.
u 10:47

Odvažite se i počnite istraživati njegove najosjetljivije dijelove. To će ga pokrenuti ma koliko umoran bio...

Darren Michaels, autor knjige "Flipside Erotica, Both Sides of the Story" (Naličje erotike, obje strane priče) sastavljene od 12 erotskih priča ispričanih iz ženskog gledišta te istih 12 priča prepričanih iz muškog kuta, za Galtime daje savjete o najosjetljivijim muškim točkama.

1. Njegove ruke. Držite ih i dodirujte lagano tijekom filma. To je vrlo suptilna gesta, no Michaels nas uvjerava da i takva gesta može podignuti raspoloženje i pokrenuti njegove misli...

2. Njegov vrat. Na njemu može biti posebno mjesto koje ga, kad ga dodirujete, može uzbuđivati, primjerice kao što je mjesto iznad ključne kosti ili sa stražnje strane vrata. Počnite s nekim laganim poljupcima i, kako se stvari zagrijavaju, ne bojte se čak ga i gricnuti. "Počnite sporo i lagano, a zatim pojačavajte pritisak i intenzitet kako igra odmiče dalje."

3. Njegove uši. Približite se dovoljno blizu da mu možete šaptati na uho. Možete, ali i ne morate reći ni riječ, već je osjećaj vašeg daha sasvim dovoljan. "Budite sigurni da vam je dah lagan...", savjetuje Michaels.

4. Njegov mozak. Važno je da muškarac zna da ga želite, da izgarate i to je dovoljno da pokrenete stvari. "Pomisao 'mora me imati sada' pokreće istinsku strast u svakom muškarcu", kaže Michaels. 

Komentara 5

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
11:37 11.09.2012.

Kad imam pun džep love stojko mi stoji bez ikakve stimulacije.

DO
doktor1
12:03 11.09.2012.

Ovi glupi savjeti možda vrjede za neke normalne djevojke, muškarce. Kod nas vrjedi zakon kakav auto ili mobitel imaš toliko vrjediš. Nije žvaka za seljaka pa tako ni neka znanstvena istraživanja za naše starlete i fudbalere.Kao što njima nije bitno hoće li biti ljubavi ili neće nego da imaju sponzora tako ni sponzoru nije važna ljubav jer kad mu dosadi lako izabere novu-"ljepšu". Na kraju se pljuju po novinama i shvate da bez čvrste osnove nema ničega a takva osnova se ne nalazi na stadionu ili izboru ljepote niti narodnjačkom klubu a kamoli špici.

OL
olovka
12:56 11.09.2012.

a pimpek?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije