Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet polugola

Nives Drpić samo u dresu njemačkih nogometaša

Nives Drpic
01.01.2010.
u 18:27

Najpoznatija Hrvatica u Njemačkoj i prvo lice Bundeslige zna kako će zadržati status najseksi supruge nogometaša i svoje obline prezentira gdje god stigne

Nives Celzijus u Berlinu se slikala u dresovima njemačkih nogometnih klubova FC Bayern Münchena, FC Schalkea 04, FC Stuttgarta, FC Herthe Berlin..., a galeriju golišavih fotografija potom objavila na svojoj internet-stranici nivescelsius.de. Pozirala je u seksi pozama, polugola, baš kakva je nedavno osvanula na naslovnici srpskog Maxima za 2010. Svaki editorijal njezinih fotografija naiđe na reakciju, pa sada preostaje samo čekati tko će, nakon Portugalaca, zagristi. Naime, nakon što su na kalendaru osvanule njezine slike, upravo su Portugalci kontaktirali s njezinim menadžerom jer je žele na naslovnici portugalskog izdanja časopisa. Pomama za njom i ne čudi, jer Nives ima osobine koje ne mogu proći nezapaženo. Ona je pjevačica, književnica, žena nogometaša, prsata starleta... Trenutačno najpoznatija Hrvatica u Njemačkoj i prvo lice Bundeslige zna kako će zadržati status najseksi supruge nogometaša u Njemačkoj. I zasad je u tome vrlo uspješna.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
03:43 02.01.2010.

sponzoruša ili ne svaki dan je u najčitanijim novinama europskih država

DO
doktorica
08:57 02.01.2010.

Da je prava Hrvatica nebi se ovako slikala..

TH
thevoice
18:47 01.01.2010.

sponzorusa 22 stoljeca .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije