Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prošireno izdanje knjige starleta stavila novu ispovijed

Nives Celzijus i Dinu Drpića razdvojila je pjevačica iz Beograda?

nivec celzijus i dino drpić
željko lukunić/PIXSELL
13.01.2010.
u 16:35

“Danko je pokupio osnovne stvari i izašao iz kuće... Tko zna gdje je sad? Vjerojatno negdje sretan s tom srpskom pevaljkom. Kako me mogao zamijeniti njome? On prezire plastiku... Ona je klasična beogradska sponzoruša...”, piše u dodanom poglavlju uspješnice.

Iako su provokativnu starletu Nives Celzijus često stavljali u kontekst zavodnice i preljubnice, čini se da prava istina ima i drugo lice. Sudeći po onome što je objavila u zadnjem poglavlju proširenog izdanja svoje knjige "Gola istina", ova je 28-godišnjakinja žrtva suprugova preljuba. Njezin izabranik, nogometaš Dino Drpić kojega u odlomku navodno skriva iza imena Danko, njezinu je ljubav, šuška se, žrtvovao zbog fatalne Beograđanke. Izlet koji je kumovao razlazu likova u knjizi, sumnja se, razdvojio je i obitelj Drpić.

Istina ili bujna mašta?

"Danko je pokupio osnovne stvari i izašao iz kuće... Tko zna gdje je sad? Vjerojatno negdje sretan s tom srpskom pevaljkom. Kako me mogao zamijeniti njome? On prezire plastiku... Ona je klasična beogradska sponzoruša...", piše u dodanom poglavlju uspješnice. Iako je na novinarski upit "što je pisac htio reći" Nives odgovorila da je to samo uvod u njezin novi uradak, sumnja se da u tih nekoliko redaka ima i nešto istine. Ako je u pitanju zbilja, a ne samo plod spisateljske mašte, starleta u Njemačkoj prolazi obiteljsku dramu. Tiho, u društvu djece – trogodišnjeg Leonea i dvogodišnje Taishe.

"Možda je vrijeme da priznam sebi i drugima da Danko i ja više nismo zajedno. Ni u dobru ni u zlu. Ništa od obećanja ni Bogu ni nama samima...", napisala je.

Intima prodaje knjige

Je li na put bračne sreće Nives i Dine Drpića zaista stala neka, kako je u knjizi naziva, "fufa", uskoro će se doznati. Jer, sudeći prema prijašnjem ponašanju najpoznatije hrvatske starlete, sva njihova intima opet će izaći u javnost. Na stranicama nove knjige, čijim će listanjem domaći "tračeri" ponovno omastiti brk.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije