Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi je zadovoljiti

'Nisam jako izdržljiv u seksu pa smo isprobali seks u troje s prijateljem, a sad sam još zabrinutiji'

shutterstock
16.01.2021.
u 20:33

Iako ona ne želi ponoviti seks u troje, on joj još uvijek ne može pružiti orgazam i sada se osjeća loše zbog svoje veličine.

- Lud sam za svojom djevojkom i čini se da je i ona za mnom, ali zabrinjava me moja vještina u krevetu, jer izgleda da ne mogu dugo izdržati. Mislio sam da bi bilo dobro isprobati seks u troje kako bi joj pomogao u postizanju orgazma, ali to iskustvo me natjeralo da još više sumnjam u sebe - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Upoznali su se u pubu, ali nisu htjeli žuriti sa seksom. On je bio toliko uzbuđen za njihov prvi put da je sve bilo gotovo u nekoliko sekundi. Iako je ona rekla da je bio u redu, kasnije su se šalili na njihov račun. Međutim, stvari se nisu popravile. On izdrži najviše 40 sekundi, a ona nikada ne postigne orgazam.

Seksologinja otkriva pozicije u kojima će baš svaka žena doživjeti orgazam:

1/1

- Razgovarali smo o seksu u troje u nekom trenutku i mislio sam da će moj najbolji prijatelj biti dobra osoba za to, jer bih mu mogao vjerovati. U početku je bila nesigurna, ali onda je pristala pokušati. Međutim, doživio sam šok, jer nisam shvaćao koliko je velik kad ima erekciju. Vidio sam da je moja djevojka  podivljala od zadovoljstva - ispričao je.

Iako ona ne želi ponoviti seks u troje, on joj još uvijek ne može pružiti orgazam i sada se osjeća loše zbog veličine svojeg penisa.

- Toliko se brinete oko svoje vještine, a ne slušate kako se osjeća vaša djevojka. Zamišljate da se nevjerojatno zabavila s vašim najboljim prijateljem, ali ne želi to ponoviti, što pokazuje da joj nije odgovaralo. Veličina nije ono što je važno. Daleko je važnije biti brižan i osjećajan ljubavnik koji se brine o užitku partnera koliko i o svojem. Prestanite se uspoređivati ​​sa svojim prijateljem. Ona je odlučila biti s vama, a ne s njim. Vaš je seksualni život poseban i oboje ćete imati ulogu u tome da ga napravite sjajnim - odgovorila mu je Deidre.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mali Berica
Mali Berica
22:26 16.01.2021.

Nije to ništa evo tu kod mene je cijela zgrada opalila grupnjak, pa šta sve je to normalno, tome se čude samo konzervativni ljudi, moderni ljudi se načvakaju viagre i rokaju sve, žene, muškarce, poštare, životinje, rupu u zidu, šta god.

BO
Bojnaneprobojna
22:30 16.01.2021.

Popij onda jednu kamagru brajo pa da vidis sta blanja radi.

KA
kajbum
22:42 16.01.2021.

Nece Ona ponovit stobom Ali hoce sa njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije