Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo zašto

Nikad nemojte u shopping ići loše volje!

Šoping
Foto: Thinkstock
09.03.2014.
u 16:15

Postoji par modnih pravila koji nemaju konkretne veze s kombiniranjem odjeće ali su zato najključniji od svih

Postoji par modnih pravila koji nemaju konkretne veze s kombiniranjem odjeće ali su zato najključniji od svih.

Visoko prvo mjesto među njima drži pravilo da nikako i nikada ne smijete ići u shopping loše volje. Imat ćete potrebu dići si raspoloženje kupovinom i to najčešće nekom potpuno nepotrebnom stvari (i u većini slučajeva preskupom!).

Drugo pravilo je nikako ne izbjegavajte modne dodatke poput ogrlica, narukvica, naušnica jer su oni ključni za podizanje vašeg outfita i čine razliku između stylish i superstylish.

Posljednji su da ne zaboravite raditi inventar svake sezone, a zadnji i ne najmanje bitan je taj da ističete svoje adute ali nikada previše. Na primjer, ako su vam adut noge, svakako ih pokažite, no postoji granica između senzualnog i vulgarnog.

>>Sve što trebate za uspješan shopping je ovih osam pravila!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije