Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zagrljaju leoparda

Nikad ljepša - Milla Jovovich predstavila capsule kolekciju

Marella (1)
Foto: Arhiva VL
1/5
31.08.2012.
u 13:13

Za podbrend Max Mare Milla Jovovich krenula je korak dalje − osim kao lice kampanje, zauzela je i dizajnersku ulogu te predstavila capsule kolekciju za brend Marella

Milla Jovovich zaštitno je lice brenda Marella cijelu 2012. godinu, no od jeseni njihova suradnja ide korak dalje.

Osim što je snimila kampanju za podbrend Max Mare, Milla je pristala i napraviti capsule kolekciju inspiriranu ne samo njezinim stilom već i Marella filozofijom − eklektičnim printevima i bojama.

Baloneri s uzorkom leoparda plave i ružičaste boje, svilene hlače, kožne tajice i savršeni sakoi dio su kolekcije koja je već u prodaji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije