Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila korisnike tiktoka

Nije znala koja je ruka lijeva, a koja desna pa si je tetovirala slova L i D: ‘Ovo je urnebesno!’

Tik Tok
16.06.2023.
u 12:30

Htjela je nešto što će joj trajno pomoći, jer jednostavno nije mogla zapamtiti koja je koja strana

Eiza Murphy, koja na društvenim mrežama objavljuje pod korisničkim imenom @eizamurphy, na internetu je objavila video na kojem se vidi kako njezina sestra tetovira dvije jednostavne tetovaže - po jednu na svakoj ruci. Naime, njezina sestra nije mogla razlikovati svoju lijevu i desnu stranu, pa se odlučila na nešto što će joj trajno biti od pomoći, piše Daily Star

U videu,. koji je skupio više od 750.000 lajkova, snimila je svoju sestru kako sjedi u salonu za tetoviranje dok tattoo umjetnik na njoj iscrtava slova 'L' i 'R' (odnosno L i D, što označava lijevo i desno) na svakoj ruci. Sićušna slova, ispisana jednostavnim fontom, označavala su koja je ruka lijeva, a koja desna.

@eizamurphy

lmfao

♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

U opisu videa je napisala: "Moja sestra ne zna razlikovati svoju lijevu i desnu stranu pa ih je tetovirala na svoje ruke." Gledateljima TikToka očito se svidjelo njeno rješenje jer su u komentarima mnogi tvrdili da je to"praktično" i "genijalno". Jedan korisnik je napisao: "Najpraktičnija tetovaža koju sam ikad vidio" "Drugi je komentirao: "I ja sam to napravio prije nekoliko mjeseci, od velike je pomoći."

Treća je osoba komentirala: "Genije.", a četvrta je dodala: "Stvarno moram ovo učiniti". Međutim, neki su ljudi tvrdili da poznaju neke koji su to napravili, a i dalje im nije pomoglo. Tako je jedan korisnik napisao: "Mislim da bih se tri puta dnevno preispitivao imam li tetovaže na pravim rukama." Druga je dodala: "Moj dečko je ovo napravio, a i dalje ne raspoznaje koja je koja strana."

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije