Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinite povezanost

Nije dobro biti prijatelj s bivšim na Facebooku

facebook
Ivica Galović/Pixsell
01.10.2012.
u 13:17

Izloženost bivšem partneru na Facebooku može ometati proces ozdravljenja nakon prekida veze, kažu stručnjaci

Polovica korisnika Facebooka riskira svoje mentalno zdravlje ima li potrebu špijunirati svoje bivše. Naime, otvarajući njihov profil na kojem je možda promijenjena naslovna fotografija ili postavljene fotke s nekog razuzdanog tuluma, doživjet će promjene u životima bivših partnera – kao nož u srce. Studiju o bivšim ljubavima i liječenju nakon prekida provela je Tara Marshall i zaključila je da se od propalih veza dulje liječe oni koji su s bivšim partnerom/partnericom ostali prijatelji na Facebooku.

Kada ih možemo stalno pratiti i provjeravati tko su novi ljudi u njegovu ili njezinu životu i s kime se druže,  te "dodatne" informacije samo otežavaju situaciju.

– Izloženost bivšem partneru na Facebooku može ometati proces ozdravljenja nakon prekida veze – smatra Marshall, prenosi Medical Daily

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije