Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nevjerojatna energija na pulskoj zaobilaznici

Ožujsko Zaobilaznica pub
08.08.2022.
u 16:27

Večernjakov Native team posjetio je najveći istarski grad i iz najpoznatijeg puba otišao oduševljen hranom, zabavom i ozračjem

Upravo je nevjerojatno s koliko ljubavi i uzajamnog poštovanja funkcioniraju Puležanii njihov Ožujsko Zaobilaznica pub. Neki članovi našeg Native teama ovdje su bili prije dvije godine, privatno, u stvari posve slučajno, u želji da nešto pojedu u vrijeme kad dobar dio pulskih restorana zatvara svoju kuhinju. – Odite do Zaobilaznice, veliki pub je tamo, ima odličnu spežu – rekao nam je jedan prodavač suvenira tada. Zavrtnica? Nije zvučalo obećavajuće, na moru smo, daj da vidimo more. Ako ne more, u Puli smo, daj nam pogled na Arenu. Nešto nam daj. Nemoj ove zaobilaznice…

Dolazak u Zaobilaznicu raspršio je svaku sumnju i izbrisao glupe predrasude. Bio je četvrtak, oko 22.30, ljubazni vlasnik Danijel Peruško - za kojeg su nam također rekli da je dio dugogodišnjeg zagrebačkog iskustva prebacio u rodnu Pulu, znao kako grad diše, što gosti žele I što nikako ne žele – nam je nekako pronašao stol. A nije bilo jednostavno, jer je pub bio pun poput šipka.

Da skratimo – jeli smo sjajajan burger! I proveli se jednako tako sjajno, uz nastup pjevačice u krcatom pubu. D v i j e g o d i n e k a s n i j e nepoznanice nema. Pub je i dalje tu, jednako krcat i napunjen energijom koju isijavaju zadovoljni ljudi. Sretnih lica na sve strane, jede se (tjedna ponuda sjajna, a tu je i a la cart), pije, pjeva, primijetili smo i da su gosti uglavnom domaći ljudi.

Da, Ožujsko pub Zaobilaznica funkcionira cijelu godinu i ne mari previše je li sezona rekordna, je li blizu 2019. Ili je bolja. Još jedan indikativan detalj: konobarska lica poznata od prije dvije godine. Dakle, “staff” je zadovoljan. A kad je zadovoljno osoblje, teško se može dogoditi da gosti nisu. U Pulu smo došli napraviti priču o beach baru, ali nas je Zaobilaznica opet šarmirala. Dozvolit ćemo joj to i 2023. godine, ako ne prije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije