Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još uvijek je bliska s njom

Neugodno ju je iznenadila: ‘Moja svekrva je pozvala bivšu od mog supruga na naš obiteljski odmor!’

Shutterstock
05.07.2023.
u 12:30

Razumljivo, uzrujala se i rekla svojoj svekrvi da se ne slaže s tim i kaže da je "nepoštovanje" očekivati ​​da svi budu u istoj kući i ponašaju se kao sretna mala obitelj

Jedna svekrva stvarno je naljutila svoju sadašnju snahu kada je pozvala bivšu djevojku svog sina na nadolazeći obiteljski odmor. Njih dvoje nikada nisu bili u braku i danas nemaju mnogo toga jedno s drugim osim što zajedno odgajaju kćer. Međutim, bivša i svekrva još uvijek imaju blizak odnos, zbog čega se nije osjećala krivo što ju je pozvala na odmor, piše NY Post

“Moj suprug John ima šestogodišnju kćer Sophie iz prethodne veze. Bio je s njezinom mamom Emmom od kad su imali 14 do 19 godina. S mužem sam skoro četiri godine i u braku smo godinu dana s devetomjesečnom kćeri, a trenutno sam 15 tjedana trudna s još jednom kćeri”, objasnila je žena u objavi na Redditu.

VEZANI ČLANCI:

Napisala je i kako stvarno voli Sophie, da ju gleda kao, te da imaju nevjerojatnu vezu.Trebali su ići u Kaliforniju posjetiti njezinu daljnju tazbinu sa Sophie, njezinom kćeri, svekrvom, svekrom, šogoricom i dva šogora, tako da djevojke mogu upoznati svoju prabaku i sve svoje rođake koji su otprilike istih godina kao i one. Tvrdi da je bila "tako uzbuđena" planirajući putovanje.

“Pa, jučer sam se družila sa svojom svekrvom u kupovini namirnica i ona je usput spomenula da Emma planira doći na put, ali da još ništa nije sigurno. Rekla je da bi ona trebala biti sa svima nama u kući Johnove prabake, no John isto  nije znao ništa o tome", dodala je. 

Razumljivo, uzrujala se i rekla svojoj svekrvi da se ne slaže s tim i kaže da je "nepoštovanje" očekivati ​​da svi budu u istoj kući i ponašaju se kao sretna mala obitelj. "Ovo više nije njezina obitelj i nikada neće biti i razumijem da je ona Sophiena mama, ali to je sve što je ona, ništa više ni manje, i ako će je povesti sa sobom, ja i moja djevojčica nećemo ići", rekla je žena . Istog trena, svekrva ju je nazvala "sebičnom, nezahvalnom i bezobraznom" i rekla joj da je bivša "jednako dio obitelji" kao i ona. Žena također objašnjava da se njezin suprug u potpunosti slaže s njom i da mu ne bi bilo ugodno da i njegova bivša ide te da bi također bojkotirao putovanje ako se njegova mama ne predomisli.

Cijela situacija djeluje bizarno, a činilo se kako su se ostali korisnici Reddita složili sa ženom. "John bi to trebao dalje riješiti s njom", glasio je jedan komentar. “Ne bih joj više ništa rekla, samo bih ostala kod kuće s kćerkom i pustila Emmu da ode u Kaliforniju s tazbinom" napisala je druga korisnica. 

Treći se korisnik složio: "Reci joj da odstupi, bivša je bivša, a ti si njegova žena. Otkud joj to uopće pada na pamet?" Četvrta korisnica je dodala: "Johnova bivša mora prepoznati granice kao i vaša svekrva. Ako išta, ovo putovanje je vezano uz vašu proširenu obitelj koja će se sastati s vašom užom obitelji. Emma nije dio te skupine." 

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije