Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati odlučili:

Nescafé, Franck i Jacobs - instant kave najbolje kupnje

kava
Reuters/Pixsell
27.05.2010.
u 14:00

U ovom istraživanju sudjelovalo je 400 ispitanika, a odgovori im nisu bili sugerirani.

Hrvati su poznati kao veliki ljubitelj kave, a u istraživanju Best Buy Awarda izabrali su i najbolju kavu - onu koja im nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.  

Nescafé se pozicionirao na sam vrh i u testiranoj kategoriji Instant kava kao i u kategoriji Instant kava s okusima.  

U kategoriji Instant kava na prvom je mjestu Nescafé (21,8 %), zatim Franck (14,9 %) te Jacobs (5,5 %). U kategoriji Instant kava s okusima na prvoj je poziciji Nescafé (15%), zatim Franck (11,1 %), Jacobs (5,4 %) i Gloria (4,4 %).  

U istraživanju je sudjelovalo 400 ispitanika, a odgovori im nisu bili sugerirani nego su ispitanici mogli slobodno navoditi brandove za koje smatraju da pružaju najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o instant kavama.

Komentara 2

MA
matia
14:43 27.05.2010.

kajgod kakvo je to smješno istraživanje nescafe za naše tržište se proizvodi u poljskoj . kao i ostala robu koja nam dolazi iz fabrika u poljskoj kao što su nutela,oreal,carlsberg... bolje je zaobići u velikom luku jacobs za naše tržišteište se proizvodi u njemačkoj

MA
mark5
00:25 28.05.2010.

Nescafe se također proizvodi u Njemačkoj. Na primjer, Nescafe Gold - može se provjeriti u dućanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije