Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vole promjenu

Nepokolebljivi: Ovi horoskopski znakovi neće se promijeniti ni za koga!

shutterstock
31.03.2022.
u 07:00

Neovisni su i samopouzdani, a takvi žele ostati u svakoj vezi ili prijateljstvu

Kako pojedinci rastu i prihvaćaju nove putove u životu, moraju prihvatiti da je promjena sastavni dio života. Neki horoskopski znakovi navikli su se mijenjati i brzo se prilagođavati novim situacijama, ali postoje oni koji se boje promijeniti svoj život kako bi se prilagodili drugoj osobi. Bilo da se radi o cimeru, poslovnom partneru ili supružniku, ovi horoskopski znakovi ne bi promijenili živote jer im je njihova neovisnost najdraža, kako piše Pinkvilla.

Ovan
Ovnovi su neovisni i žele sačuvati svoju individualnost čak i kada uđu u vezu. Stoga se mogu činiti nefleksibilnim jer žele živjeti život točno onako kako su živjeli kad su bili slobodni. Od toga da ne žele dijeliti prostor u ormaru ili račune, Ovnovi su skloni problemima u određenim područjima kada su u pitanju cimeri ili čak partneri.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Lav
Promjena rasporeda ili planova za druge važan je aspekt života, ali ga Lavovi ne razumiju. Oni su heroji svake situacije u vlastitom umu i odbijaju se podleći volji svojih šefova, partnera ili roditelja. Njihov tvrdoglavi stav često se pokaže nepovoljnim na poslu.

Strijelac
Neki horoskopski znakovi ne vole skrenuti s odabranog puta. Bilo da se radi o prihvaćanju nove ljubavi ili prijateljstva, Strijelac bi to teško napravio. Traže idealan svijet u kojem njihov partner čini sve potrebne kompromise kako bi izgradili odnos, kako bi oni mogli nastaviti funkcionirati kao i uvijek.

Škorpion
Neki ljudi su timski igrači, a drugi su ponosni što su vukovi samotnjaci. Škorpion je jedna takva osoba koja žudi za samoćom. Takav stav stvara probleme u njihovim odnosima, jer se partneri osjećaju usamljeno ili izolirano u vezi s beskompromisnim Škorpionom. Dakle, Škorpion mora pokušati upoznati ljude na pola puta i prihvatiti promjene.

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije