Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skup 'sport'

Neplanirana kupnja djevojku stoji i do 10000 kuna godišnje

šoping
Photos.com
26.09.2010.
u 16:06

Žene najčešće neplanirano kupuju, gotovo poslovično o očekivano, cipele, ali tu su i make-up, DVD-i, časopisi i odjeća

Krenete po čizme, a kupite ljetnu majicu, pa zatim morate kupiti hlače, a vi kupite novu haljinu. Ovakva kupnja može vas, iako to ne primjećujete, stajati i 10000 kuna godišnje. Do ove se svote stiglo anketom koju je OnePoll proveo u Velikoj Britaniji, pa se podaci odnose na Britanke, no i Hrvatice su sklone neplaniranoj kupnji i zasigurno nisu daleko od te brojke.

Čak dvije od tri žene priznaju da povremeno ‘odlutaju’ s puta kad krenu u planiranu kupovinu, a uvjerljivo najčešće neplanirano kupuju - cipele. No, visoko na popisu su DVD-i, make-up, časopisi i odjeća.
Baš poput Carrie Bradshaw, sedam od deset žena priznalo je da su se u posljednjih godinu dana barem jednom vratile kući s neplanirano kupljenim cipelama.

Ključne riječi

Komentara 2

PP
pp
20:05 26.09.2010.

i onda neko kaže da je ženska emancipacija pogrešna stvar...neka rade, zarađuju i same si plačaju svoje krpice...onda se mi možemo zavaliti i manje raditi jer kad ženu ne trebaš financirati otkriješ kako puno love imaš...

PI
piranha2
01:01 27.09.2010.

da kako da ne zadnjih 5 godina nisam toliko loeve potrošila na sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije