Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedi znati

Neobična 'feng shui' pravila za dobar seks

Seks
Foto: Shutterstock
05.09.2014.
u 21:00

Prvo što morate napraviti jest to da pospremite nered i posložite nepotrebne stvari u ormare. Tako ćete probuditi strasti.

Ako želite dobar seks, organizirajte spavaću sobu prema feng shui pravilima. Izbacite iz nje sve uspomene na bivše ljubavi – fotografije, sitnice, odjeću. Ništa vas ne smije podsjećati na neuspjelu vezu.

Slab protok energije nikako nije dobar u spavaćoj sobi. Dakle, prvo što morate napraviti jest to da pospremite nered i posložite nepotrebne stvari u ormare. Tako ćete probuditi strasti. One vam odvraćaju pažnju od ljubavi (izbacite sve predmete vezane uz posao – PC, CD, DVD, laptop, TV).

Vrata sobe ne smiju škripiti. Ako nisu podmazana, blokiraju protok romantične energije kroz vaš život. Provjerite kvaku i podmažite je ako je previše labava, to možda znači da teško upravljate svojim ljubavnim životom.

Foto: screenshot/facebook

Foto: Shutterstock

Prohodajte od ulaznih vrata stana do spavaće sobe. Idealno bi bilo da na tom putu ne naiđete ni na kakve prepreke jer to znači da postoji slobodan dotok životne energije u spavaću sobu.

Ako težite jednakosti, postavite krevet tako da s obje strane bude dovoljno prostora. Ako je jedna strana prislonjena uza zid, osoba koja tu spava možda će se osjećati sputanom. U idealnom slučaju, krevet se nalazi nasuprot vrata, ali ne u izravnoj liniji s njima.

Unesite u sobu sve ono što vas asocira na romantiku i postavite to na zid nasuprot kreveta, na koji vam prirodno pada pogled dok ležite. Postavite takve sitnice i na površine koje prvo ugledate kad ulazite u sobu. Dobro bi bilo da svi ukrasi budu u paru.

>>Razveo se od žene jer je bila nezasitna u seksu

>>Dok je ljubi, ona razmišlja o... Evo što ženama pada na pamet za vrijeme seksa

Komentara 2

Avatar Linux
Linux
19:01 06.09.2014.

da ne smiju prditi, o tome necemo. ispusni plinovi mogu narusiti sexualne cini u svakom pogledu, kako dusevno, tako i tjelesno. stoga, ponasajte se kao na prvom susretu i sve ce biti ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije