Nema do svježih srdela i inćuna: Uz ova dva recepta guštat ćete pravi okus Mediterana
Kad želite u vrhunskoj namirnici uživati za malo novca onda kupujete inćune ili srdele. Isto je i kad želite osjetiti pravi okus Mediterana i sljubiti ga s čašom nekog dobrog, južnjačkog vina.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Nema tu puno filozofije. Srdele malo popaprit, uvaljat u brašno , popržit na ulju i na kraju poškropit sa limunom. I to je to.